amer_stor_ny.jpg

Amer – den beste av de alle!

Amer Sharif er kåret til årets «God kollega» i kommersiell avdeling i Aller

Hvert år kårer kommersiell avdeling årets «God kollega». Hele avdelingen har utarbeidet noen parametere de ønsker skal kjennetegne en god kollega, hvor det handler om å skape gode hverdager for både seg selv og sine kolleger. Den som får flest stemmer og gode begrunnelser blir årets «God kollega». I år ble det Amer Sharif. 

Amer satt sine ben i Aller-systemet første gang for over 10 år siden. Den gang i det som het Aller Internett. Amer jobbet den gang i utviklingsavdelingen, men ble etter hvert hanket inn i AdOps på grunn av sin unike kommersielle interesser og løsningsorientering. Han hadde en liten pause  et par år i Smartcom TV, men fristelsen ble for stor og han måtte «hjem» igjen. Det har i hvert fall ikke Aller angret på!

Juryen består av alle kollegaene som oppsummert beskriver Amer slik:

Amer sitt arbeid er ikke nødvendigvis mest synlig utad, men ingen annen utvikler har så god forståelse og interessere for det kommersielle. Flink på jobb, med servicegrad 100%, Amer sier aldri nei og tar seg alltid tid til å svare på spørsmål, selv om han er den personen som har mest å gjøre. Han har tålmodighet ut av en annen verden og finner alltid en løsning. Han kan få oss til å senke skuldrene en smule med sitt vesen, og rett og slett "god stemning". Han er alltid blid og full av humor som gjør arbeidsdagen lysere. Han sprer glede og ønsker alltid det beste for alle andre. Han drar i gang bursdagssanger og skaper julestemning så fort det nærmer seg. I tillegg har han respekt i alle deler av organisasjonen!

Gratulerer Amer!

 Aktuelt