1170x610_bjorn_eirik_21.jpg

Bjørn Eirik Loftås – ny redaktør på Dinside

Det største og beste forbrukernettstedet i Norge, med 1,3 millioner unike lesere i uka

Bjørn Eirik Loftås ble ansatt som journalist i Dinside allerede i 2000, og har hatt forskjellige roller i organisasjonen gjennom årene. Mesteparten av tiden har han vært fagredaktør med ansvar for teknologisegmentet. Han har i en årrekke også vært hyppig gjest og IT-ekspert i God Morgen Norge på TV2.

Denne høsten har han tatt over som redaktør for hele Dinside, som blant annet dekker fagfeltene økonomi, teknologi, bolig og motor.

 - Jeg har vært så heldig å få være en del av Dinside i mange år. Jeg er svært takknemlig for at jeg endelig får muligheten til å være leder for denne fine gjengen av sterke fagpersoner og journalister, sier Loftås.

Han har allerede tatt flere grep for å styrke merkevaren og gjøre det fristende å besøke Dinside-forsiden oftere enn før. Hyppigere oppdateringer, bedre søk og presentasjon i tester og relansering av noen av de mest populære Dinside-kalkulatorene står sentralt. 

 - Vi er allerede det største og beste forbrukernettstedet i Norge, med 1,3 millioner unike lesere i uka. Vi har et sterkt lag og jeg er stolt over alt vi har fått til. Sammen skal vi gjøre Dinside enda bedre og mer aktuell i tiden som kommer, avslutter Loftås.

"Noe har skjedd på Dinside"

 Aktuelt