Aller_Sigurd-blystad_1170.jpg

Ny oddsekspert i Dagbladet og Aller

Sigurd Blystad er mannen som overtar oddtipsene for Dagbladet og Norsk Tipping.

Dagbladet har i en årrekke delt oddstips med sine lesere i samarbeid med Norsk Tipping. Oddsen har mange trofaste følgere, og rett før nyttår ventet de i spenning på hvem som skulle overta etter populære Lars Dybwad. Nå kan alle pustet lettet ut. Sigurd Blystad har allerede vist at han er verdt å lytte til. Som ferievikar for Dybwad de siste to årene, har han levert gode resultater.

– Målet mitt er å videreføre Dybwads gode standing hos leserne våre. Han bygde opp en lojal tilhengerskare, og mitt mål er å fortsatt levere gode oddtips hver eneste dag, sier Blystad.

Sigurd Blystad er 39 år og bor i dag i Oslo. Han har jobbet med spill i ti år, blant annet i Australia og London. Interessen for sport og spill kom i barneårene.
– Jeg vokste opp én kilometer fra Norsk Tipping på Hamar, så mye av sportsinteressen kommer nok derfra. I tillegg har jeg alltid vært interessert i tall, avslutter Blystad som nå deler oddstips med Dagbladets lesere daglig.

– Vi er henrykte over å ha fått Sigurd med på laget. Han har en teft og et analytisk hode av de sjeldne, og kan vise til meget høy treffsikkerhet på oddstipsene sine. Leserne vil merke at vi nå virkelig tar folkesporten spill på alvor – på Dagbladet og de andre sitene i Aller, sier Asbjørn Halvorsen, leder av contentavdelingen i Aller Media.

Følg Dagbladets oddtips i samarbeid med Norsk Tipping.

 Aktuelt