1170x610_fred_magne.jpg

Fred Magne Skillebæk blir leder for elbil24.no

I løpet av høsten lanseres Norges første nettsted dedikert til elbil og mobilitet

 - Hele bilbransjen går inn i sin største kursendring noensinne, endringer som direkte påvirker forbrukerne. Da må også mediene innrette seg etter den nye kursen, og der passer elbil24.no perfekt inn. Vi skal være i spissen for denne trenden, sier Skillebæk, som skal lede det nye nettstedet.

 - Å bytte til elbil krever opplæring og kunnskap om langt mer enn bare å sette i et støpsel. Det kan de som allerede har konvertert skrive under på, og der kommer vi inn i bildet. Der også.

 - Vi har i årevis skrevet at elbiler er fremtiden, men nå er fremtiden her. Det viser alle statistikker og trafikktall på det digitale stoffet vi allerede produserer. Appetitten på informasjon og kunnskap er nærmest umettelig, avslutter Skillebæk.

Det er Scandinavian Online AS som står bak elbil24.no. Selskapet utgir allerede nyhetsaggregatoren sol.no og nettstedet for godt voksne, vi.no. Dessuten står selskapet bak en av Norges første store satsninger på talestyrte nyheter for interaktive høyttalere.

 - Vi liker å se frem i tid og å stole på grundige analyser. Norge er best i verden på elbil allerede. Vi så det var et udekket behov for profesjonelt redaksjonelt stoff om dette. Elbil kommer til å ta fullstendig av i Norge de neste syv årene. Vi skal være der å hjelpe forbrukeren med både god journalistikk og gode tjenester og tilbud. Vi er stolte av å ha fått fatt i en av de som kan mest og har skrevet mest om elbil med oss, sier administrerende direktør i Scandinavian Online AS, Jan Thoresen.

Les også Sol satser på elbil

 Aktuelt