fredagsbilag_1170[7].jpg

«HELG» – nytt fredagsbilag fra Dagbladet

Papiravisa er absolutt ikke død. Faktisk så lever den så godt at Dagbladet nå lanserer nytt fredagsbilag.

– Dette er veldig gledelig for oss – og for en stor gruppe annonsører og enda større gruppe lesere, sier salgssjef i Aller/Dagbladet, Målfrid Myhrer Hauge.

Det nye fredagsbilaget "HELG" gir mer godt innhold på 40 sider papir, og Dagbladet er godt i gang med annonsesalget, hvor vi opplever en positiv respons fra våre annonsører som gjerne vil være med.

– Papir er fortsatt svært attraktivt
Det har vært skrevet og sagt mye om papirfallet de senere årene, men det har vært sagt lite om hvor attraktivt papir fortsatt er.

– Vi leser mye aviser i dette landet. Fortsatt leser over 320.000 Helgeavisa og nesten 400.000 leser Magasinet hver helg. Og fortsatt får printannonsene høy oppmerksomhet fra våre lesere. Annonsørene får store flater hvor de kan komme med sitt budskap, enten det gjelder å selge varer eller bygge merkevarer. Summen av mange lesere og unike egenskaper gjør papir fortsatt svært attraktivt, fremholder Myhrer Hauge.

Stor annonsepågang
I februar pusset Dagbladet også opp Magasinet, og nå kommer altså det nye fredagsbilaget «HELG».

– Pågangen av annonser mot helgen har rett og slett vært så bra at vi nå ønsker å tilby et større og bedre bilag også på fredagene. Her utvider vi med flere sider og mer redaksjonelt godt stoff, forteller Målfrid Myhrer Hauge.

Det nye bilaget byr på lett helgestoff, som mat/vin, samliv/helse, intervjuer med aktuelle profiler, samt en solid pakke med kryssord og hjernetrim.

Mer valuta – lavere papirfall
TV-bilag, kryssord og annet godt innhold gir bilaget lang levetid, og annonsørene får dermed mer valuta for investeringen.

– Og vi selger langt mer enn vi har budsjettert med. Disse ekstra inntektene kan bidra til et enda bedre produkt, som igjen kan bidra til enda bedre lesertall. Dette medfører at det totale papirfallet er lavere enn tidligere, avslutter salgssjef i Aller/Dagbladet, Målfrid Myhrer Hauge.

Les også: Magasinet står sterkt!

 Aktuelt