magasinet_stor_ny.jpg

Ingen over – ingen ved siden

Ingen medier i Norge kan måle seg med Magasinet når det gjelder priser for god journalistikk, design og profil

Karine Østtveit, redaktør av Magasinet, meddeler at vi også denne våren har vunnet en rekke priser, både i Norge og internasjonalt. 

European Newspaper Award mottok Magasinet hele fem utmerkelser. Dette er en konkurranse for alle aviser og magasiner i Europa, og totalt deltok 185 aviser fra 27 land i konkurransen. Spesialutgaven om fattigdom og rikdom vant priser både for cover og for innvendig design. Et fotoprosjekt om burleskdansere mottok pris i fotokategorien. I tillegg fikk Magasinet to digitale priser, for prosjektene «Den egentlige morderen» og «Gutten i plastposen». 

Omtrent samtidig mottok redesignet til Magasinet en Award of Excellence i den amerikanske konkurransen SND – ofte omtalt som «VM i avisdesign». Magasinet la om til nytt design i februar 2017, og fikk i etterkant en vekst både i antall lesere og i annonseomsetning. Også Magasinets faste illustratør Lisa Aisato vant en pris i SND, med en portfolio av Magasinets spalter.

Magasinet vant også prisen for Årets spesialmagasin under Nordiske Mediedager i Bergen i mai, for spesialutgaven om fattigdom og rikdom. I tillegg vant Magasinets fotograf Agnete Brun prisen for beste magasinfoto i 2017. 

Magasinet er det mest prisbelønte avsimagasin i Norge. Ingen medier i Norge kan måle seg med Dagbladet Magasinet når det gjelder priser for god journalistikk, design og profil avslutter en svært tilfreds Magasinredaktør Karine Østtveit.

Gode sommertilbud på annonser

 

 Aktuelt