Julepraten med Kjersti Antonsen, GET

Vi har tatt en prat med kunder og byråledere for å oppsummere 2017 og for å lodde stemningen for det nye året! Se julepraten med Kjersti Antonsen her.

Hver uke vil en ny bransjepersonlighet dele litt av sine erfaringer og forventninger. Denne gangen var vi på Tåsen i Oslo og snakket med Kjersti Antonsen, Online Manager i bredbånds- og innholdsleverandøren GET.

– Mye av det som inspirerte meg i 2017 var kvinner innen teknologi og digital verden. På BBCs topp 100 liste over verdens mest inspirerende og oppfinnsomme kvinner er det veldig mange som jobber med kvinners rettigheter, teknologi og ulike saker som er utrolig inspirerende.

Store forventninger til 2018

– Jeg håper flere norske kvinner kan skape blest internasjonalt. Det er veldig mange dyktige kvinner her til lands, men svært få har internasjonal oppmerksomhet.

– Vi har alltid fokus på å sette kunden først. At kunden er fornøyd står i sentrum for alt vi gjør, så vi kommer til å ha enda mer fokus på kunden i 2018.

Utfordrer flatene med Kraften i Aller

– Aller er et stort mediehus som er veldig langt fremme på det digitale området. Det passer oss veldig godt. Aller er utfordrende, ser på teknologi på en litt annen måte og tør å bryte barrierer. Vi kommer til å få et morsomt samarbeid også i 2018.

Hvordan skal du feire jul i år?

– Så mye som mulig! Jeg er veldig glad i jul. Hos meg er juletreet pyntet allerede 1. desember og det står til langt ut i januar. Jeg skal feire jul så mye som mulig, med julemat, venner og familie.

Støtter Barnekreftforeningen

Aller Annonse har som tradisjon å donere et beløp til veldedige formål i tiden før jul. I julepraten lar vi intervjuobjektene selv bestemme hvor pengene skal gå.

– Jeg ønsker å donere til Barnekreftforeningen. Jeg synes vi skal ha enda mer fokus på den sykdommen og foreningen trenger alle de midlene de kan få.  

 Aktuelt