Julepraten med Sarah Cervin, Norsk Tipping

Hva inspirerte mest i 2017, og hvordan blir neste år? Se julepraten med Sarah Cervin her.

Vi har tatt en prat med kunder og byråledere for å oppsummere 2017 og for å lodde stemningen for det nye året. Hver uke vil en ny bransjepersonlighet dele litt av sine erfaringer og forventninger. Denne gangen snakket vi med Sarah Cervin, Operativt ansvar for Ekommisjonær, i Norsk Tipping.

Norsk Tipping har et overskudd som deles ut hvert år. I 2016 var overskuddet på nesten 5 milliarder kroner. Cervin anbefaler alle som tipper å legge til sin grasrotmottaker.

God energi inspirerer til å være kreativ

– Jeg kan ikke sette fingeren på en spesiell ting jeg ble inspirert av i 2017, men inspirasjon kommer i daglige møter med entusiastiske mennesker. Vi vil ha fokus på å fortsette å lage spennende spill og attraktive opplevelser for våre kunder, samtidig som det er viktig å holde seg innenfor ansvarlige rammer. Naturligvis holder vi høy kvalitet på våre produkter, samtidig som jeg håper det kommer nye produkter og løsninger som er relevante for både leserne og annonsørene.

Feirer svorsk jul

– Jeg elsker julen! Det betyr kos med familie og venner, og om man handler julegaver før 1. desember, kan man bruke tiden til koseligere ting som for eksempel å bake pepperkaker. Jeg er svensk, så selv om jeg har bodd i Norge i mange år, blir julebordet svorsk. Jeg kan bare ikke leve uten juleskinke og mammas kjøttboller!

 

 

 Aktuelt