0767_1170x610__AllerAnnonse_KK[1].jpg
T.v. Lene Berg-Nielsen salgssjef, og redaktør av KK Ingeborg Heldal.

KK setter agenda for norske kvinner

Redaktør Ingeborg Heldal har vært på Stortinget og snakket om kroppspress og mangfold.

KK har som mål å være inspirator og talerør for norske kvinner, og har i år tatt et tydelig standpunkt om å være den merkevaren som tilbyr leserne sine mangfold, i en mediehverdag med et ofte ensidig kropps- og skjønnhetsfokus. Det kan være å utfordre alders- eller kjønnsstereotyper, kropp eller etnisitet. I KK skal alle kunne kjenne seg igjen og føle seg gode nok! Dette har ført til at redaktør Ingeborg Heldal både har vært på Stortinget og på rundebordskonferanse i regjeringen og snakket om kroppspress og mangfold, som eneste representant fra magasinbransjen. Så KK setter spor og tar ansvar!

Når ut til flere lesere enn noen gang

KK er det største bladet i kvinnesegmentet målt i antall lesere med 208.000 lesere per utgave og har en lesertallsøkning på hele 18,2 %. Digital vekst og stabil utvikling på papir gjør at merkevaren KK når ut til og blir lest av 1,1 millioner lesere ukentlig – det er unikt!

Fjorårets magasinfornyelse = suksess

De nye magasinutgavene av KK har solgt over all forventning. Da KK gikk over til å bli 14. daglig utgivelse høsten 2017 så vi at løssalget til KK økte med snitt på 40 % (snittall første halvår). De travle, attraktive kvinnene og leserne av KK synes det å motta sitt favorittblad ukentlig var for ofte – mens hver 14. dag er helt topp. Til høsten kommer vi med enda flere sterke utgaver, som f.eks KK 16 med forsmak på Høstmoten, og KK 17 som blir Høstens Store Motenummer!

Digital høstfornyelse

KK.no skal få splitter ny front, med flere valgmuligheter, mer liv og lek og bedre tilrettelagt for levende bilder. Vi har satt brukeropplevelsen i fokus, og vil lage et inkluderende univers med mange valg for leseren, og hvor det blir tydeligere hvilke kjerneområder KK har. Det blir mer mote og skjønnhet, helse og kosthold – og selvsagt de sterke, gode historiene KK er så kjent og elsket for. Vi gleder oss til å presentere nye kk.no!

 

Lene Berg-Nielsen

Salgssjef

932 45 376//lene.berg.nielsen@ aller.com

 

 

 

 



Aktuelt