1170x610igor.jpg

Magasinet – best i klassen på digitale historiefortellinger

Til finalen i Lovie Awards – kåring av beste Europeisk internett

Magasinet har ved flere anledninger vist at de kan måle seg med de beste i verden når det gjelder digitale historiefortellinger

I mars i år fortalte Magasinet historien om «Kodenavn Igor». Nå er artikkelen en av tre finalister i klassen «Best Writing» i Lovie Awards. De to andre finalistene kommer fra The Guardian og BBC. Lovie Award-vinnere representerer det beste av Europeisk internett, og deler ut gull, sølv og bronse samt folkets lovie-priser.

Over 45.000 tegn, 18 sider i Magasinet og et eget rigg digitalt, fortalte Magasinet tidligere i år historien om «Kodenavn Igor». Eller Tomasz, som han egentlig heter. Mannen som i 1984 kom fra Polen til Norge som spion, under dekke av å være lege og gynekolog.

-I år går vi for gull, sier magasinredaktør Karine Østtveit.

 -Magasinet har flere ganger de siste årene vist at vi kan måle oss med de beste i verden på digital historiefortelling. Det er utrolig stas at teamet bak «Kodenavn: Igor» får denne anerkjennelsen. Masse gratulerer til Gunnar Thorenfeldt, Anders Fjellberg og Espen Strandli som har skrevet artikkelen, samt fotograf Tomm W. Christiansen og Guro Lindahl Flåten og Zack Korman som har laget det digitale designet avslutter Østtveit.

 

 Aktuelt