møtkonsulenten_680.png

Møt konsulenten: Julie Andresen

Fremover vil du bli kjent med mange av de dyktige menneskene i Dagbladets kommersielle avdeling. Først ut er KAM Julie Andresen.

Hvem er du?
Julie Kathrine Andresen, Key account manager, har jobbet i Dagbladet i ett år.

Hva går jobben din ut på?
Å være rådgiver for mine byråer og kunder og å selge inn gode løsninger i samarbeid med medierådgivere og kunder. En vanlig dag inneholder møter med mediebyråene, oppfølging av briefer og å tenke ut skreddersydde løsninger for kundene jeg har ansvaret for.

Hva er mest gøy med jobben?
Alle de flinke folkene, både internt og eksternt. Jeg lærer noe nytt hver dag. Det er en spennende bransje i konstant utvikling, og det er det gøy å være en del av.

Hvordan jobber du med faglig utvikling?
I Dagbladet er utvikling av ansatte viktig, og det merker jeg veldig godt. Jeg har deltatt på MRA2 tidligere i år, noe som gir meg den flotte tittelen “medierådansvarlig”. Det er viktig for meg å henge med på alle felt i bransjen for å kunne gjøre en god jobb. Vi har også gode interne kurs og oppgaver, der man lærer mye av hverandre, blant annet Annonseskolen.

Hvordan holder du deg oppdatert i det daglige?
Jeg prøver etter beste evne å holde meg oppdatert gjennom mange ulike portaler. Min kollega Lars holder oss oppdatert jevnlig med artikler om relevante temaer. Ellers følger jeg med i aviser, nettaviser og sosiale medier. Twitter er favoritten, der er det evig med meninger og spennende mennesker som diskuterer!

Hva gjør du når du ikke jobber?
Det alle andre gjør tipper jeg. Jeg liker å tro at jeg er en sporty jente som sykler og går på langrenn, men jeg trives veldig godt på sofaen med Netflix, kjæresten og rødvin også.

Fortell en ting du tror folk ikke vet om deg…
Vanskelig siden skravla her går i ett kjør og jeg er en relativt åpen bok. Men jeg har vunnet Norway Cup, det er ganske kult!   

 

Ønsker du å snakke med Julie om hvordan dine annonsebehov i Dagbladet kan løses? Send en mail, eller ring 926 28 088.

 Aktuelt