• Slide

Nå helt frem!

Som første mediehus i Norge tilbyr Aller nå 100% synlighetsgaranti på premium flater.

Den senere tiden har synlighet fått stor oppmerksomhet – både av kjøpere og distribusjonskanalene.  Aller har tatt dette på alvor.

- Vi jobber hele tiden med å få opp synlighetsgraden til 70%. Men hvorfor stoppe på 70%, når vi ønsker å tilby 100%, forteller salgsdirektør i Aller, Chris Tallerås Steen.

Hvor gjelder garantien?
Nå er det mulig å kjøpe 100% synlighetsgaranti i Aller. Garantien gjelder på de digitale premium flatene, som fullskjerm, wallpaper (med sticky banner) og outstream. I tillegg kan man også kjøpe målgruppe.

- Med dette produktet skiller vi oss ut i markedet og viser at vi tar kundene på alvor, garanterer Steen.

Aller er dekningsbygger
På en uke vil du nå over 2,1 millioner mennesker på våre digitale flater. Og i Aller kan du bygge merkevarer som på TV - spesielt på premiumflatene våre. Styrken er at vi i tillegg til rask dekning også har rask vei til butikk – gjennom for eksempel video og call to action knapper.


Hvordan kjøpe garantien?
Du må ta direkte kontakt med Aller, da dette produktet ikke kan kjøpes programmatisk i dag. Alle annonser må hostes lokalt hos Aller, dette betyr at man ikke kan levere tredjeparts script.

- Dette skal både være mer effektivt for annonsekjøpere og forbedre kvaliteten på produktet, forteller Steen.


Hva er 100% synlighet?
En annonsevisning blir talt ved at 50 % av annonsen er innenfor leserfeltet, i mer enn 1 sekund. Dette garanteres og verifiseres via Google og kundene betaler kun for annonser som er sett.

- Vi garanterer rett og slett menneskelige øyne på kundens annonsebudskap, altså at visningene er validert og kvalitetssikret, sier Steen.

Hun trekker også fram sikkerheten for kundene som ligger hos Aller.

- Det er også viktig at vi løfter opp brand safety, altså at alle annonsene kundene kjøper hos oss står i et trygt og sikkert kontekst miljø, avslutter Steen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

 

 Aktuelt