spisdrikk_1170.jpg

Norges største mat- og vinfestival!

Kun få dager igjen til publikumssuksessen Spis og Drikk Festivalen, og du er invitert!

Spis & Drikk Festivalen var en enorm publikumssuksess i 2017 med over 7.000 besøkende, så 4. og 5. mai gjentar Aller Live og Nova Vista suksessen!

Spis og Drikk Festivalen er Norges største mat- og vinfestival, og her møter du leverandører, importører og eksperter fra inn- og utland. I tillegg til et fullspekket utvalg av fantastiske smaker i hovedsalen, kan du delta på kurs, master classes og få servert spesialtilpassede mat og vinmenyer.

alt«Med over 7.000 besøkende og 2.000 deltakere på ulike kurs og masterclasses i 2017, er vi sikre på at også årets festival skal bli en suksess», sier Pia Bergersen i Aller Live. «Vi lærte mye fra gjennomføringen i 2017, og er sikre på at festivalen i år vil bli en stor publikumssuksess. Blant annet fikk vi tilbakemeldinger fra våre deltakere på at de ønsket mer fokus på mat, og matlagingsutstyr, og det har vi fått med gode og solide partnere på i år, i tillegg til et enda større utvalg av vin- og brennevinsleverandører», tilføyer hun.

altMed det store publikumsantallet i 2017 har Festivalen i år sørget for at det er enda flere kurs tilgjengelig, og det er tilgjengeliggjort et enda større gulvareal. «så å si alle kursene vi hadde i 2017 ble fulltegnet på få dager før festivalen startet, så i år har vi økt antallet kurs, samt at vi har tilgjengeliggjort noen plasser for drop-in. I tillegg utnytter vi en enda større andel av gulvet, slik at vi er godt forberedt på et stort publikum som blir på festivalen i mange timer», sier Pia.

Ønsker du å besøke festivalen, så har vi tilgjengeliggjort billetter til våre nyhetsbrev-lesere, så send en mail med ditt navn og firma til Aller Live og vi sender deg billetter.

For mer info, ta kontakt med  på Aller Live, eller besøk vår nettside Spis og Drikk

Festivalen er et tett samarbeid mellom Aller Live, Nova Vista og Vin og Brennevinsforeningen.

 

 

 Aktuelt