Norges største vin- og matfestival

Aller Media arrangerte Spis & Drikk for første gang i helgen.

Oslo Spektrum var arena for over 50 vinkurs, masterclasses, matkurs og vinsmakinger, og alle kursene var fulltegnet i løpet av helgen. Store og små matprodusenter og vin-brennevinsimportører fikk vist det beste de har å by på. Festivalen hadde mer enn 10 000 flasker med ulik alkoholdig drikke og presenterte 90 % av det utvalget du får kjøpt i Norge. Aller arrangerte Spis & Drikk i samarbeid med Vin- og brennevinleverandørenes forening. På forhånd var målet å få fem tusen besøkende. Etter helgen viser det seg at nærmere syv tusen var innom arrangementet. Totalt var det 41 utstillere som hadde stand. I tillegg til en rekke store vinimportører som fristet med smaksprøver, opplevde også småutstillerne fra Bondens Marked lange køer.

– Festivalen har overgått forventningene våre. Mange av vin- og spritimportørene er på slike messer i utlandet og kommenterte at vårt arrangement holdt et høyt internasjonalt nivå. Det har vært en flott premiere, konstaterer markedsdirektør May-Wenche Amundsen, som har stått i spissen for festivalen sammen med gode krefter fra NVFT, Aller Media og konsernet forøvrig.

Fredag ettermiddag var matannonsørene invitert til en eksklusiv åpning. Bente Klemetsdal og May-Wenche Amundsen ønsket velkommen og presenterte Aller sin eventsatsing. Deltakerne fikk også et innblikk i Aller sin matsatsing av Christopher Sjuve. Han har jobbet som matjournalist, kokebokforatter og tv-personlighet, nå er han matredaktør i Aller Media. Etter Sjuves innlegg fikk gjestene smake på Riesling-viner i regi av Arcus.

Høydepunktene fra VIP-åpningen av Spis & Drikk ser du i filmen over.

 Aktuelt