1170x610.jpg

Norgespremiere på OppLev Mer 21.-23. september!

Er målgruppen 50+ viktig for dine varer eller tjenester, da er OppLev Mer en messe for deg.                                                         
 

Aller Live arrangerer i samarbeid med Norges Varemesse for første gang i Norge, en messe som henvender seg til alle i målgruppen 50 år pluss. Vi har hentet inspirasjon fra andre europeiske messer, og har i et tett samarbeid med Norges Varemesse laget et fornorsket konsept.
 
Mat & drikke / Helse / Økonomi / Fritid / Reise

På OppLev Mer 21. - 23. september blir det fullspekket med underholdning, foredrag og produkter for alle over 50. Publikum vil delta på kurs i alt fra pensjon til matlaging, samt finne skreddersydde muligheter og opplevelser innenfor kategoriene Mat & drikke, helse, økonomi, fritid og reise.

På scenen møter man spennende mennesker, både kjente og ukjente, som skal inspirere publikum til å finne ut av hva man kan, skal og har lyst å bruke mer av tiden sin på.
 
Velkommen som utstiller på OppLev Mer 21. - 23. september

Mange utstillere er allerede påmeldt, men vi har også plass til deg. For å gjøre messen ennå bedre trenger vi gode innholdsleverandører og utstillere. Bli med du også!
 
Er du interessert i å vite mer, ta kontakt med:
Torhild Viken, e-post: torhild.viken@aller.com.

Les mer her

 

Toppen Bech kommer til OppLev Mer

Toppen Bech er journalist, forfatter, foredragsholder og ikke minst en av våre mest bejublede og meritterte tv-profiler. I foredraget Livet – før og etter barnebarna deler Toppen Bech raust av sine erfaringer som journalist og skrivende menneske, fra sine år i NRK, fra sine reiser og møter med mennesker, og ikke minst fra sine erfaringer som pensjonist og bestemor.

alt

Carsten O. Fine kommer til OppLev Mer

Carsten O. Five er økonomiskriben, grunnlegger og tidligere eier av Dine Penger. Han er en av VI OVER 60s faste eksperter, og hver måned gir han råd og tips om hvordan du kan få mer ut av pengene. Møt han på OppLev Mer-messen med foredraget: «Slik får du mer ut av pengene som pensjonist».

alt

 

 Aktuelt