170131_magasinet.jpg

Originalen blir enda bedre

Magasinet har fått nytt design, nytt format, og annonsørene har nå mer plass å boltre seg på!

– Journalistikken har alltid gått dit teknologien går, men det er enkelte ting som aldri går av moten: Kunnskap. Klokskap. Og den gode historien, uttaler Magasinet-redaktør Karine Østtveit. Nå får Magasinet nytt design, nytt format, tykkere papir og flere annonsemuligheter.

Hvorfor endre seg?
– Vi endrer oss fordi vi mener vi kan bli enda bedre. Vi tror både annonsører og lesere vil sette pris på tykkere og mattere papir og et nytt og moderne design. Vi gjør formen litt strammere, med en gylden miks av trøkk og eleganse, sier Østtveit.

Selv om mange har kopiert Magasinet, er det ingen medier i Norge som kan måle seg med Dagbladet Magasinet når det gjelder historiefortelling. Magasinet har i sin levetid vunnet over 100 norske og internasjonale priser for journalistikk, design og profil og er det mest prisbelønte avismagasin i Norge. Senest i 2016 med «Våtdraktmysteriet» som ble belønnet med en rekke priser og av mange hyllet som en av verdens beste artikler gjennom tidene.

Annonsemuligheter
– Innovasjon har alltid vært viktig for Magasinet, og det siste året har det vært mye fokus på digital historiefortelling. Vi har lansert flere nye fortellerteknikker, der leserne med artikler som «Gutten i plastposen», kunne følge utviklingen over flere uker. Dette ble en enorm suksess og Magasinet kommer til å jobbe med flere konsepter av typen «Våtdraktmysteriet» framover. Vi gleder oss over å kunne tilby våre annonsører tilstedeværelse i et unikt miljø på alle plattformer, sier Østtveit.

– Jeg har vært så heldig å få være med på denne suksessen, helt fra starten i 1999, da Magasinet ble født og fram til i dag, sier salgssjef Målfrid Myhrer Hauge.

Fra 4. februar vil Dagbladet Magasinet tilby et enda bedre miljø for annonsørene. De minste formatene kuttes og det fokuseres på flere rene annonsesider. I tillegg vil det bygge opp under den unike kvaliteten til Magasinet.

– Jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter hun.

Vi har allerede lagt ut priser og formater for nye Magasinet her.

 Aktuelt