1170x610.jpg

Overtar mediebransjens mest spennende jobb

Dagbladets nye ansvarlige redaktør og administrerende direktør, Alexandra Beverfjord, overtar ansvaret 18. juni.

 - Jobben i Dagbladet er for meg mediebransjens mest spennende jobb. Jeg går stolt og ydmykt til oppgaven. Det skal bli et privilegium å få samarbeide med den dyktige redaksjonen, som har markert seg skarpt på en rekke journalistiske fagområder og som ligger langt fremme digitalt. Dagbladet er, og skal være, en viktig stemme i norsk offentlighet, sier Beverfjord.

 - Aller Media er et innovativt og visjonært konsern i sterk utvikling, og jeg gleder meg. Mitt viktigste bidrag blir å bygge videre på det gode arbeidet som er gjort gjennom å jobbe for å ytterligere styrke Dagbladets journalistiske slagkraft og evne til å sette dagsorden, samt jobbe for at Dagbladet blir det mest fremoverlente digitale nyhetsmedium i Norge.

 Konsernsjef i Aller Media Dag Sørsdahl gleder seg over å få Beverfjord med på laget:

 - Jeg er trygg  på at Alexandra er rett person med riktig kompetanse til å lede Dagbladet videre og levere på våre ambisjoner fremover. Alexandra har lang fartstid som medieleder og kommer tilbake til en merkevare hun kjenner godt. Hennes oppgave i Aller Media blir todelt - hun får totalansvaret for Dagbladet, noe som både innebærer ansvaret for videreutviklingen av Dagbladets ståsted og redaksjonelle profil, samtidig som hun får ansvar for Dagbladets økonomiske resultater. I tillegg trer hun inn i Aller Medias konsernledelse og blir dermed en vesentlig bidragsyter til Aller Medias virksomhet i Norge og våre mål og strategier knyttet til dette.

 Aktuelt