1170x610_sommer_2.jpg

Rist løs og slapp av - sommeren er her

Nå er vi klare for en velfortjent ferie – før høstens Aller kickoff på Latter!

Det er sommer og sol og de fleste av oss går ut i ferie de nærmeste ukene. Rist løs og slapp av fra jobben, og nyt en velfortjent ferie oppfordrer Chris.

- Selv skal jeg på treningsleir med sønnene mine til Kroatsia, eller de skal på treningsleir, jeg skal på ferie, så er det hytta i Strømstad, skjærgården og late dager. Mine beste sommermorninger er når jeg hører på radioen, leser i en bok og tenker på at jeg har hele dagen foran meg... avslutter en ferieklar Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller.

Så er vi brått tilbake i august og da inviterer vi til den tradisjonelle Aller høst-kickoff på Latter. Hvor annonsører og samarbeidspartnere får muligheten til å se en eksklusiv førpremiere på Pernille Sørensens nye show, «Kultur».  Kvelden starter med god mat, faglig inspirasjon og nyttig læring og avrundes med hyggelig mingling i baren.

Vi i Aller ønsker dere en riktig god sommer, sees til høsten!

 

Sted: Latter, Aker Brygge
Tid: 21. august kl 17.30

I fjor ble de beste casene i Aller Best presentert for publikum før Tusvik og Tønne inntok scenen.

Se filmen fra fjorårets kick-off her.

Forestillingen "Kultur" handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading. Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Hvis du ønsker å komme og ikke har mottatt invitasjon ta kontakt med Cathrine Kaldestad

 Aktuelt