1170x610_kombinert.jpg

Se og Hør 40 år!

Til høsten fyller Se og Hør 40 år, og den første flaskeposten i jubileumsåret ble kastet av statsminister Erna Solberg.

Sommerturnè - en fantastisk folkefest!

Hver sommer besøker Se og Hør en rekke plasser rundt om i landet. Vi reiser land og strand rundt, og møter nærmere 100.000 ferieglade gjester. Se og Hør Sommerturné er en folkefest med ulike aktiviteter og vi deler ut massevis av reisegavekort på sydenturer og andre flotte premier, og selvsagt jakten på flaskeposten, som er en av de mest populære aktivitetene, forteller Se og Hør sjefsredaktør Ulf Andrè Andersen.

Se og Hør 40 år - feires med å kaste 40.000 flaskeposter!
Til høsten fyller Se og Hør 40 år, og den første flaskeposten i jubileumsåret ble kastet av statsminister Erna Solberg, som samtidig gratulerte kjendisbladet med 40-årsdagen - og uttrykte tilfredshet med at flaskene nå er miljøvennlige. 

Jubileumsshow

Andersen forteller at Se og Hør også kommer til markere 40-årsjubileet på andre måter.

- Først og fremst arrangerer vi et stort jubileumsshow i Oslo Spektrum den 23. september - på dagen 40 år etter at den første utgaven av Se og Hør kom i salg. Det blir mange kjente artister på scenen, storband, show og fest. Billettsalget er allerede i gang. Også kjendisene som trofast har stilt opp i bladet kan vente seg å bli invitert til feiringen, og det samme kan ditto trofaste leserne, avslutter Andersen.

Les hele reportasjen med Erna Solberg

Kjøp billetter til jubileumsshowet 23. september i Oslo Spektrum

 Aktuelt