1406_sommer_680x310.jpg

Slik blir bransjens drømmesommer

Vi spurte fem i bransjen om ferieplanene, og her er det alt fra triatlon til komler som står på sommermenyen.

Ståle I. Gjerset, MediaCom AS:

– For meg er det tvingende nødvendig med noen uker med garantert sol på sommeren, og jeg tar ikke sjansen på det norske sommerværet. I år, som så mange ganger før, blir det 3 uker i Spania i juli. Litt kjedeligere blir det denne gangen siden Spania allerede er ute av fotball-VM – vi var der sist de vant, og den gode stemningen toppet ferien. Gleder meg til avslappende dager sammen med familien, gode bøker, sol, bad og noen runder med golf.

 

Håvard Rønnevig Bakken, ANFO:

– Leide nettopp en “liten rød stuga" i Lysekil. Joggesko, svømmebriller og sykler vil pakkes. Jeg er heldig som deler interessen for O2-snapping i naturen og spesielt triatlon med min skjønne kone. I tillegg til treningsturer gleder jeg meg til å lese ferdig en bunke påbegynte romaner. Lysekil har en befolkningstetthet på 68 innbyggere/km2. Så står USA for tur. Norwegian har tilbudt oss direktefly til Orlando og greier. Med 35 grader, latterlig høy luftfuktighet og 4 unger i alderen 9-13 år på slep, er det åpenbart for leseren at dette ikke er mitt påfunn. Egentlig liker jeg ikke varme land. Sønnen min gleder seg mest til å kikke på vareutvalget i supermarkeder, den eldste datteren har allerede siktet inn to outlets. Hvorfor dra over Atlanterhavet for å oppleve det, spør jeg dem. Orlando har forresten en befolkningstetthet på 911 innbyggere/km2. Heldigvis har vi en «roe helt ned»-uke ved Mexico-gulfen, nærmere bestemt Cape Coral i etterkant. Ferien rundes av med fottur på Hardangervidda. Hardangervidda har en svært lav befolkningstetthet. Her vil jeg trives. Norge er verdens beste ferieland, så sant ikke et lavtrykk biter seg fast over flere dager. God sommer alle bransjekollegaer!

 

Kristine Øksnes, Star Tour:

– Denne sommeren skal vi kjøpe ny leilighet, så det blir en god del fokus på boligjakt i tillegg til å nyte deilige feriedager på Nirvana – vårt fantastiske feriested på Oksnøen mellom Moss og Fredrikstad. Skulle jo gjerne hatt en tur til Sardinia, men vi har jo verdens deiligste sted med bærbusker, frukttrær, urter, rødbeter, spinat og mange andre godbiter vi skal storkose oss med. Deilige svaberg, vår egen lille strand, en liten seilbåt, surfebrett og fantastiske fiskeforhold har vi også. Jeg elsker å dra på fisketur – veldig spennende å få napp selv om det stort sett bare er kroken som setter seg i bunnen. Det skjer hvertfall noe bra med fantasien! Når det regner, skal vi sitte inne i den koselige hytten med fyr på peisen og drømme om varme novemberdager på Kapp Verde.

 

Camilla Halleraker, Starcom:

– I år har jeg har bestilt strålende sol og fornøyelig badetemperatur, så da blir det Norgesferie på meg. Starter ferien i indre Oslofjord i ei lita stue på Nesoddlandet, før vi pakker oss videre ned mot det blide Sørlandet og sjekker inn på Hotell Halleraker på Borøya og avslutter sørlandsturneen i Lyngør. Stavanger er jo et absolutt must å besøke når en er født med skarre-R og mor sine komler blir fryktelig skuffet om vi ikke tar turen innom. Tenker å avslutte ferien med å dra på meg festivaljakka og stikke innom Øya en tur.

 

Runar Pahr Andresen, Lilleborg:

– Planen denne sommeren er å sette kursen sørover på båtferie sammen med familien, og dra dit sola skinner. Forhåpentligvis skinner den nedover langs kysten av Sverige, hvor vi har mange små kjente perler i uthavner å besøke og mange ukjente eventyr å oppdage. Det eneste som er spikret er at vi må være i nærheten av en TV under VM-finalen 13. juli kl. 21.00. Forhåpentligvis blir det tre uker til sjøs, før vi setter kursen hjem til Oslo for å rekke Norway Cup - hvor begge gutta skal boltre seg på Ekeberg. Blir garantert en bra sommer - forhåpentligvis flåttfri - også for Dagbladet:)

 Aktuelt