InaKristin_1170.jpg

Stafettpinnen: Ina Kristin Haugen, Clas Ohlson

Bli bedre kjent med Online Sales and Marketing Manager i Clas Ohlson, Ina Kristin Haugen, i denne runden av Stafettpinnen!

I Aller har vi gleden av å jobbe med landets flinkeste markedssjefer og direktører. Som leser av Aller Annonse kan du bli litt bedre kjent med dem og kanskje lære noe av dem også.

Hvordan har reisen vært frem til der du er nå?
Studier i London og på BI. Deretter har jeg jobbet med diverse i Nordic Choice Hotels, sist som Online markedssjef, før jeg tok skrittet over til retail og Clas Ohlson.

Hvordan er arbeidsdagen din?
Ekstremt variert og hektisk. Alt fra oppfølgning av nettbutikken og sosiale medier, til markedsføring, fremtidige planer og strategiske møter. Ingen dag er lik, her gjør man alt fra A til Å.

Hva er dine tanker om endringene i medielandskapet fremover?
Det har blitt tøffere å nå frem med sitt budskap. Man må være kreativ på en helt ny måte. Ikke bare rundt det kreative, men også rundt spredningen. Spesielt retail møter utfordringer rundt kundeavisen. Hvordan vise bredde og pris når folk ikke lenger vil ha reklame i postkassen sin?

Hvorfor skal folk velge ditt produkt?
Det er enkelt, Clas Ohlson har jo alt og litt til. Jeg må innrømme at jeg faktisk blir mer og mer imponert over sortimentet vårt – jeg oppdager stadig nye ting vi selger. Men også selskapet sin kultur med god kundeservice i fokus og hvordan vi tar samfunnsansvar er et stort pluss.

Hva er din beste jobbmessige prestasjon så langt?
Oi, det er vanskelig å svare på. Jeg kan si at noe av det morsomste jeg har gjort var å gi to kunder 100 sekunder hver hvor de kunne plukke med seg det de rakk i butikken. Det var for å feire at vi nådde 100 000 følgere på Facebook. Det ble god underholdning og det var samtidig moro å høre hvordan andre hadde gjort det hvis de fikk muligheten.

Hva gjør du når du ikke jobber?
Jeg har akkurat kommet tilbake fra mammapermisjon, så nå går mye tid med til sønn, hund og samboer og det beste jeg vet er å sette meg på hesteryggen og ri ut i skogen – det er fantastisk terapi.

Les også: Stafettpinnen: Lauren Pedersen, Instabank

 Aktuelt