Trivselsansvarlig 680x310

Stilling: Trivselsansvarlig

Krangler dere om hvem som skal tømme oppvaskmaskinen på jobben?

Det gjør de ikke i MediaCom. For over to år siden lyste mediebyrået ut en stilling med tittelen trivselsansvarlig. Valget falt på Maria Šaric Nordal, som siden den gang har hatt ansvar for å gjøre Mediacom et godt sted å være – både for kunder, medier og ansatte. Det er en stor, men givende oppgave, skal vi tro Maria selv.

Litt av alt
– Jeg ansvar for all møtebooking og for å servere det som ønskes i møtene. I tillegg handler jeg alt av mat, lager daglige fruktfat og dekker til felles frokost to dager i uken. Jeg har også ansvar for byråets faste fredagskos, og gir oppmerksomhet til folk ved bursdager og jubileer. I tillegg har jeg faste oppgaver, blantannet årlige arrangement som kick off og pølsefest. Jeg arrangerer også alt av kurs, konferanser, reiser og lignende. Oppsummert kan du si jeg passer på at MediaCom er et trivelig sted å være, forteller Maria.

Lusekofter og livbøyer
– Du er litt av en potet?

– Ja, jeg fikser det meste. Trenger noen på huset tolv lusekofter, så skaffer jeg det. Trenger de livbøyer eller noen liter popcorn til en pitsj, så skaffer jeg det også. Og ikke minst hjelper jeg administrasjonen med forefallende arbeid. For meg er ingen dager like, og det er sånn jeg liker det. Mediacom er et godt sted å jobbe, med masse humor, latter og gode fordeler, sier hun entusiastisk.

Positive kunder
Maria har utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra MediaComs kunder.

– De forteller meg at de synes det er koselig å komme hit og at de føler seg hjemme hos oss. De setter pris på å få god servering og at de blir ivaretatt. Mange av kundene har også ytret ønsker om å skaffe sin egen trivselsansatt, smiler Maria.

Skaper fantastisk atmosfære
Det er heller ingen tvil om at de ansatte i MediaCom setter pris på Maria.

– Maria gjør at dagene glir lettere for oss som jobber her. Hun tilrettelegger, gjør det til en glede å ha kundebesøk og skaper en fantastisk atmosfære for alle. I tillegg er hun ekstremt serviceinnstilt, positiv og alltid blid, sier kundeansvarlig i byrået, Elisabeth Lo.  
 

 Aktuelt