Aller_gruppe_februar2018_03__1170x670.jpg

Svart belte i historiefortelling

Kundene får en unik pakke når de velger levende bilder i Aller Media.  

Gøril Karlsen Thu og Håkon Eikesdal er det kommersielle videoteamet i Aller, og har ansvaret for slagkraften bak budskapet når annonsørene velger levende bilder.

Alt på ett sted

  • I Aller kan vi tilby kombinasjonen av skreddersydd levende innhold, og distribusjonskraften i noen av Norges ledende publikasjoner, sier Karlsen Thu.

Hun er kommersiell partneransvarlig innen video, og bistår og rådgir salgsavdelingen med kommersielt innhold basert på levende bilder.

  • Hos Aller får du gjort alt in-house, og det er unikt. Vi er med selgeren fra det første kundemøtet, og følger prosessen til kampanjen er ferdig. Vi tror på kort vei mellom kunden og de kreative kreftene som produserer innholdet, da er vi sikret at kundens budskap formidles på  best mulig måte, sier Karlsen Thu.

Ekte mennesker -  ekte fortellinger

Håkon Eikesdal er prosjektleder for levende bilder, og er omdreiningspunktet for alt som skjer av kommersiell videoproduksjon i Aller. Han kommer fra Dagbladet, hvor han var fotograf, bilderedaktør og prosjektleder i 11 år.

  • Min redaksjonelle bakgrunn har gitt meg svart belte i historiefortelling. Content handler om å fortelle historien om annonsørens produkt på en måte som er interessant og relevant for leseren, noe de har lyst til å lese. På den måten presser vi ikke budskapet på leserne, men fenger dem med godt innhold, sier Eikesdal.

Gjennom Testpilot og kampanjer blant annet for Peugeot har Aller Content over lengre tid brukt vanlige mennesker til å formidle kundens budskap.

  • Troverdighet er den viktigste enkeltfaktoren i å lykkes med content. Vi har svært gode erfaringer med å rekruttere ekte mennesker i stedet for skuespillere til filmene våre. Det gir en helt annen «lukt og smak» til budskapet når det kommer fra de som faktisk bruker produktet, avslutter Eikesdal

Se filmen vi gjorde for Peugeot her 

Vi inviterer til et uforpliktende møte for å se hvordan akkurat dine annonser kan fremstå med levende bilder. Ta kontakt!

Gøril Karlsen Thu, Kommersiell partneransvarlig, video. M: 971 00 226 

Håkon Eikesdal, Prosjektleder, video. M: 926 07 916

 Aktuelt