ny, stor Magasinet.jpg

Tidenes feteste nyttårsrakett

30. desember slipper Dagbladet tidenes feteste nyttårsrakett, den største avispakken i historien!

Årets siste utgave av Magasinet blir den største utgaven av Magasinet som noen gang er laget. Den er på hele 134 sider, fullstappet med både godt redaksjonelt stoff og annonser. Fordi papiravisa samme dag blir på 80 sider, blir det totalt sett den største avispakken i Dagbladets historie, med totalt 214 sider.

Nyttårsutgaven av Magasinet er en spesialutgave som har vært planlagt siden i sommer. Ved inngangen til det nye året er temaet rett og slett framtiden – og utgaven inneholder en rekke vinklinger rundt dette. Temaene spenner mellom en kåring av Norges største framtidshåp innen kultur og debatt og et møte med dem som håper at teknologien skal gi dem evig liv, til barns drømmer i noen av verdens mest konfliktfylte områder og møter med mennesker som skal håndtere at de bare har noen få måneder igjen å leve. For hvilke valg tar man for framtiden sin, når man vet at den snart tar slutt?

I tillegg deler statsminister Erna Solberg sine nyttårsønsker for verden, og Gunhild Stordalen snakker om hvordan hun takler egen sykdom ved ikke å tenke på framtida.

Magasinredaktør Karine Østtveit synes dette er skikkelig stas.  

- Vi bestemte oss allerede i sommer for å lage en kjempepakke til romjula i år, fordi vi vet at leserne våre liker å ha ekstra mye godt lesestoff i ferien. Og vi er veldig stolte av resultatet! Vi har gjennom hele 2017 sett at det gode annonsesalget har gjort at vi kan lage et enda bedre produkt til leserne – og det er gøy å avslutte med denne fete nyttårsraketten av et magasin!

 Aktuelt