Mads_Andersen_1170.jpg

TV-profil blir videodirektør i Aller

VGTV-profil Mads A. Andersen (35) er nå ansatt som direktør for video i Aller-konsernet.

Andersen er en av VGTVs mest erfarne profiler og har vært sentral i etableringen av VGs TV-satsing.

I Aller skal han ha ansvaret for oppbyggingen av DagbladetTV, samt web-TV-satsingen for andre kjente merkevarer som Se og Hør, KK og SOL.

– Dette er en fantastisk utfordring, og med den unike sammensetningen av merkevarer som Aller Media har, er mulighetene store. Dette er et eventyr jeg gjerne vil være med på, sier Andersen til Dagbladet.

Mer levende bilder
Alexandra BeverfjordAlexandra Beverfjord, sjefredaktør i Dagbladet, er svært glad for at Andersen kommer inn for å lede dette arbeidet.

– For Aller blir det viktig å satse på levende bilder i åra framover. Vi vet at publikum forventer stadig mer levende bilder innenfor en rekke stoffkategorier på mobil og nett. Særlig kommer dette til uttrykk i nyhetsjournalistikken, der levende bilder av breaking news er forventet som en del av dekningen, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord til Dagbladet.

I dag er video ofte integrert som et element i artikler. Beverfjord forteller at man framover vil vi se at flere saker kun består av levende bilder med tekst på mobil.

– Det er avgjørende at vi jobber med levende bilder slik at det gir en best mulig brukeropplevelse på de minste skjermene. Måten publikum vil ha levende bilder på mobil er radikalt ulik måten publikum vil ha levende bilder på TV, forklarer Beverfjord til Dagbladet.

Mads A. Andersen har vært i VG-systemet i snart 11 år. Før VG jobbet han i NRK, Se og Hør og Fredrikstad Blad.

 Aktuelt