Influensere

Fru Timian deler sin lidenskap for mat- og kakelaging med sine følgere på sosiale medier og bloggen.
Erlend Elias2
Tone Kroken

Vi samarbeider med sterke profiler som alle er gode på å formidle historier på sin måte og der målgruppen er.

Hva er influenser markedsføring?

Influensere er mennesker med enorm påvirkningskraft, og gjennom influenser markedsføring kommuniserer du gjennom profiler med troverdighet og en lojal følgerskare. Her møter annonsøren kunden på deres premisser - i et valgt forum. Influensersamarbeid kan bidra til økt salg, men også merkevarekjennskap - fordi mennesker stoler på mennesker!

Slik jobber vi med influensere

Profilene våre er tilstede i en rekke kanaler - Instagram, Facebook, Snapchat, blogg og stadig flere er på TikTok. Vi jobber hele tiden for å optimalisere spredningen av profilenes innhold - både på deres kanaler, men også på Aller Medias kanaler for å sikre god dekning. Dette kan gjøres gjennom content artikler, print, digitale annonser, sosiale medier og mye mer. Dette gir kampanjen en lengre levetid og økt rekkevidde.

Våre profiler er koblet til velkjente varemerker som kan bredde kampanjen og settes i en troverdig kontekst. Vi har mulighet til å tilby en 360-løsning med utgangspunkt i profilenes innhold.

Profilene våre dekker kategorier som trening, helse, familieliv, livsstil, mote, mat, kultur og økonomi. Som kunde kan du kjøpe alt i mediemixen under et og samme tak. Eksempelvis display, sosiale medier, print, video, native osv.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

Aller Social Club

Aller Social Club

Sammen med annonsører og våre influencere skaper SOCIAL CLUB de gode historiene og skreddersydde konsepter på de plattformene hvor målgruppen er.