Lommelegen

Lommelegen header
Lommelegen logo vertical

Norges mest besøkte nettsted om kropp og helse, hvor legespesialister, sykepleiere og journalister jobber for å gi deg riktig og trygg helseinformasjon.

Våre leger har siden 1998 svart på mer enn 50 000 spørsmål om helse, psyke og kropp. Selv om rådgivningstjenesten ble lagt ned i 2021 jobber fortsatt et stort antall legespesialister med å skrive artikler hos oss og således svare på generelle problemstillinger innen sine fagfelt – og antallet lesere og visninger er i svært god utvikling.

Hos oss kan du lese fakta om sykdommer og helse, og vårt innhold har strenge krav til kildebruk, for å gi deg god, nøyaktig og riktig helseinformasjon.

Lommelegens redaksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Trygg informasjon om helse – til folk flest!

Elisabeth Lofthus

Kjære annonsør,

Her finner du lesere i en helt unik modus og med det rette budskapet plassert i relevante omgivelser. Den typiske leseren på Lommelegen er voksen og søker kunnskap om egen, eller pårørendes helse eller sykdom. De er opptatt av å treffe riktige valg som gir god helse eller lindrer plager. Tidligere undersøkelser har vist at våre lesere besøker apotek og bruker medisiner oftere enn gjennomsnittet. Lommelegen formidler kunnskap, trygghet og omsorg, og det er medisinske fagpersoner som står bak budskapet eller blir intervjuet.

Elisabeth Lofthus

Redaktør, Lommelegen

Nøkkeltall

Dekning totalt

715400
Sidevisninger pr uke
67 %
Kvinner
33 %
Menn

Alder

19%

18 – 34 år

27%

35 – 44 år

53%

45 år +

Kilde: Google Analytics 1.okt.20-28.jan.21
Blink/PBI 1. juli-1. okt. 2021 Alle device

Kilde på sidevisninger pr uke: Aller dataplattform/Aller Blink Jan-Aug 2022