Nyheter

Publisert: 24.08.2022

Her er de magiske øyeblikkene fra Latter

Hele medie-Norge jublet for nyhetene fra Aller Media på årets kickoff!
Foto: Thomas Rasmus Skaug
Foto: Thomas Rasmus Skaug

- Foran fullpakket storsal stod våre fabelaktige redaktører for å presentere sine merkevarer og ambisjoner for høsten - og gjett om de leverte, sier en stolt kommersiell direktør, Chris Tallerås Steen.

Nyhetssitene i Aller med Dagbladet i spissen har hatt en formidabel vekst det siste året – og på Kantars ferskeste måling av lesertall troner hele fire av fem publikasjoner i veksttoppen fra Aller Media: Dagbladet, Se og Hør, SOL og KK.

- Vi tar markedsandeler hver dag – det er nesten så vi må klype oss i armen. Men det er hardt arbeid som ligger bak, og det er folka på Hasle sin fortjeneste at vi er et ledende mediehus i Norge i dag.

Lanseringene står i kø denne høsten: Nye podkaster fra Aller Social Club, underholdningskonsepter som vil sette web-TV på hodet, nye siter fra innovasjonsselskapet Aller X og ikke minst realitysatsning fra Se og Hør er bare noen av høydepunktene.

- Det er bare noen timer siden jeg la hodet på puta, og en rekke annonsører har allerede tatt kontakt for å høre mer om de nye satsningene våre, ler en fornøyd Chris.