Events

Publisert: 16.02.2022

Aller Best lover høy stemning på Det gamle Biblioteket 31. mars (utgått)

Kinejonas2

Har du lyst på en festkveld med gode kundecase, topp stemning, prisudeling og alle tiders underholdning, da må du holde av dagen.

Endelig har vi gleden av å invitere til kåring av Aller Best. På denne festkvelden kårer vi de beste casene som har vært kjørt i Aller-universet og her er det de gode ideene, kreative løsningene og aktiv bruk av "Kraften i Aller" som presenteres og premieres.

- Vi gleder oss skikkelig. Dette er en prisutdeling vi har hørt mye bra om, så det er en ære å få lov å være en del av den, sier kveldens konferansier Kine Falch og Jonas Scheie Hammer som begge er programledere i Rød Løper.

Det betyr at Kine og Jonas er de to som skal lose oss trygt gjennom denne kvelden.

- Det er alltid morsomt å jobbe på direkten, og ekstra spennende når det ikke er et kamera mellom oss og publikum. Dette er en gjeng som setter stor pris på gode kundecaser og bra underholdning, og det er akkurat det vi skal gi dem, sier Kine.

- Yes her skal vi gi publikum akkurat det vi alle fortjener, en real festkveld med mat, drikke, "Beaty lounge", og ikke minst "pridsryss" og "ekslusive" premier til vinnerne, kan Jonas fortelle.

- Vi gleder oss stort, avslutter de begge i kor!

Er du i mediebransjen, har en relasjon til Aller Media og du synes dette er relevant for deg, så bør du melde deg på nå.

Konferansier

  • Jonas

    Jonas scheie hammer

    Programleder, Rød Løper
  • Kine2

    Kine falch

    Programleder, Rød Løper