Om oss

Foto: Höegh Eiendom
Foto: Höegh Eiendom

Aller Media er et av Norges største mediekonsern. Gjennom ledende redaktørstyrte medier som Dagbladet, Dinside, KK, SOL og Se og Hør, når vi 3 millioner nordmenn med godt, relevant og underholdende innhold hver uke.

Vi har 3 viktige samfunnsoppdrag:

  1. Nyhetsoppdraget
  2. Underholdningsoppdraget
  3. Opplysningsoppdraget

Slik jobber vi med annonsesalg

Vår kommersielle avdeling hjelper deg deg som annonsør med å nå dine salg- og markedsføringsmål. Vi knytter merkevaren din sammen med leserne og målgruppene du ønsker å nå. Ingen kjenner våre 3 millioner lesere bedre enn oss - og vi vet hvordan vi treffer og engasjerer dem gjennom taktiske og

merkevarebyggende kommunikasjonsløsninger. For å måle effekt av investerte reklamekroner har vi utviklet en løsning som heter Aller Effekt. Dette er en måling som dokumenterer hvordan digital reklame påvirker merkevaren. Dette gjør vi gjennom et utvalg bransjetrackere og tilhørende kampanjemålinger.

Imagechris

Kjære kunder,

Her i Aller Media jobber vi hver eneste dag for å levere best mulig resultater for deg. Vi er utfordreren som alltid strekker oss lenger, legger lista høyere og satser større. Hos oss er kunden alltid i sentrum og vår viktigste ambisjon som samarbeidspartner, er å sikre at du oppnår målene du har satt. Gjennom dyktige medarbeidere, sterke merkevarer og kreative løsninger, skaper vi de aller beste resultatene – sammen. Ta kontakt! Vi er her for deg.

Chris Tallerås Steen

Kommersiell direktør

Nøkkeltall

3 mill.
Lesere totalt/uke
61 %
Dekning totalt
52 %
Kvinner
48 %
Menn
2.6 mill.
Lesere digitalt/uke
55 %
Dekning digitalt/uke
872 tusen
Lesere print
18 %
Dekning print

Kilde: Kantar Forbruker & Media 23/2 - Q4 2023