Events

Publisert: 13.06.2023

Velkommen til høstlansering og stand-up på Latter 2023

Høstlansering på Latter 2023

Aller Media inviterer kunder, byråer og samarbeidspartnere til vår årlige høstlansering på Latter. Her vil du få innblikk i hva som kan forventes fra Aller Media denne høsten etterfulgt av stand-up med noen av landets største komikere.

Invitasjonen er personlig, så har du mottatt invitasjon er det bare å melde seg på. Er det allerede fullt, settes du på venteliste.

Program

Dørene åpner kl. 16.00 for registrering, mingling, tapas og noe godt i glasset. Kl. 17.30 begynner showet med siste nytt fra oss i Aller Media, etterfulgt av stand-up med noen av landets største komikere. Kvelden rundes av kl. 21.30

Påmelding: Se over. Førstemann til mølla! :)

Førpremiere på 3-for-1

Høsten 2023 skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene. Og vi er så heldige og få en førpremiere på dette showet!

De har på hver sin kant bidratt i en rekke humorsuksesser på scene, TV og radio, og har fått en felles kjærlighet for satire, parykker og hverdagsfjoll gjennom programmene «Melonas», «Underholdningsavdelingen», «Drillpikene» og «Nytt på Nytt» på NRK.

Vi gleder oss stort til å se resultatet av hva disse tre har kokt sammen når de inntar Latters hovedscene og bjudar på 3-for-1!

3for1