Nyheter

Publisert: 06.04.2022

Aller Best 2021: Dette er de syv finalistene

Fra tøymykner og glidemiddel, til kampanjer som redder liv. Dette er årets finalister!
Aller Best2021 annonseweb

I år er Aller Best endelig tilbake for fullt! Det er rigget til fest, show og ikke minst en hard konkurranse mellom syv innovative og inspirerende finale-caser. Vinnerene blir presentert den 31. mars på Det Gamle Biblioteket.

Dette er Aller Best

Aller Best er en casekonkurranse for kampanjer kjørt i Aller Media hvor de gode resultatene, de innovative ideene og de kreative løsningene vurderes og premieres.

Konseptet startet som en intern konkurranse i 2016, og har i løpet av de årene den har eksistert utviklet seg til å bli en viktig konkurranse i hele bransjen. Vinnerne i Aller Best har vunnet flere prestisjefylte utmerkelser innenfor media- og reklamebransjen.

Juryen består av interne fra Aller Media, hvor juryleder er Chris Tallerås Steen, samt den eksterne juryen som består av Hanne Jegleim fra Mediacom, Martin Wenstad fra Cavai og Christian Gundersen fra Mindshare.

Alle casene vurderes etter følgende kriterier:

  • Utfordring
  • Mål
  • Innsikt
  • Løsning
  • Resultat

Det leveres inn case i to kategorier; Effekt og Kreativitet. I førstnevnte ligger fokuset på resultater og effekt av kampanjeløsning, i sistnevnte er nyskapning og originalitet i høysetet.

Arbeidet med Aller Best foregår året rundt. Hvert kvartal kommer ett case gjennom nåløyet. I tillegg til disse fire, får også tre «wildcards» finaleplass. Til slutt kåres vinneren av Aller Best, og vinnerteamet premieres med en storbytur i Europa.

Årets finalister

I begynnelsen av mars ble årets syv casefavoritter klare. De tre finalistene i kategori «effekt» kan du lese mer om her og er følgende:

De fire finalistene i kategorien «kreativitet» kan du lese mer om her og er følgende:

Tidligere vinnere

Helsedirektoratet stakk av med førsteplassen i Aller Best 2020, som også hentet hjem gull i kategorien "Mediekanal" i Mediaforum sin Mediepris 2021.
Helsedirektoratet stakk av med førsteplassen i Aller Best 2020, som også hentet hjem gull i kategorien "Mediekanal" i Mediaforum sin Mediepris 2021.

Dette blir det sjette året Aller Best går av stabelen. Årets vinner vil være i godt selskap med de tidligere vinnerne av den gjeve casekonkurransen:

Aller Best-vinner 2020: Helsedirektoratet
Aller Best-vinner 2019: Talkmore
Aller Best-vinner 2018: SAS
Aller Best-vinner 2017: Citroën
Aller Best-vinner 2016: Mazda

Den 31. mars avslører vi hvem som vinner Aller Best 2021. Følg med!