Nyheter

Publisert: 17.03.2023

Aller Social Club og KK lanserer ny podkast

​​​​​​​Aller Social Club lanserer podkasten "Jenter som kommer" i samarbeid med KK. I podkasten har KK-journalist Mina Knudsen fått med seg sexolog Kjersti Antonsen for å snakke om sex, samliv, dating og forhold.
Jenter som kommer

- Man skulle kanskje ikke tro det, men sex er fortsatt et tabubelagt tema. Det finnes voksne mennesker som lever i parforhold, har jevnlig sex, men som ikke vet om partneren har det bra i senga, fordi de ikke snakker om det. Det er mange kvinner som faker orgasme fordi de ikke vil skuffe partneren sin eller ikke tør å forklare hvordan de liker det. Derfor mener jeg denne podkasten er viktig, sier sexolog Kjersti Antonsen.

Hver uke møtes KK-journalist Mina og Kjersti i studio for å diskutere et tema fra det store samlivsuniverset.

- KK har skrevet om sex og samliv i en årrekke og dette er et stoffområde vi er gode på. I tillegg er det stor interesse for nettopp dette blant KKs lesere. Derfor synes jeg det var på tide å få en podkast som belyser og tar opp temaer som vi vet kvinner er opptatte og interessert i. Vi skal ta opp både store og små spørsmål fra lytterne – og gi så gode råd som mulig på veien, forklarer Mina.

- Og selvfølgelig blir det en god dose latter. Når man setter sammen en singel 33-åring og en sexolog, skal jeg love deg det dukker opp endel spørsmål. Jeg er ikke ekspert, men har endel historier og temaer jeg vil ta opp med Kjersti - og som jeg vet lytterne vil kjenne seg igjen i. Kanskje det at jeg nå har fått meg en «egen» sexolog er det som må til for at jeg skal komme meg ut av singel-dvalen, sier hun lattermildt.

Hør podkasten her!

Les mer om podkastene i Aller Social Club

Ønsker du å høre om muligheter for annonsering?