Nyheter

Publisert: 18.05.2022

Anne-Kat. Hærland vant Hedersprisen

Under lørdagens Gullrute-utdeling, gikk kanskje den gjeveste prisen til Anne-Kat.
Gratulerer så mye til vår flinke kollega, Anne-Kat. Hærland som vant årets Hederspris!
Gratulerer så mye til vår flinke kollega, Anne-Kat. Hærland som vant årets Hederspris!

Hvert år blir Hedersprisen delt ut får å hedre personer og programmer for lang innsats innenfor TV-bransjen. Under helgens prisutdeling var det ingen andre enn komiker og vår kollega i kommersiell avdeling Anne-Kat. Hærland som hentet hjem den gjeve prisen.

- Jeg holder meg til å si tusen, tusen takk, sa en tårøyd og sjenert Anne-Kat. da hun sto på scenen, etter å ha blitt hyllet av bransjekollegaer og mottatt jubel og applaus fra salen.

Hærland har lang fartstid innenfor TV og media og er kanskje best kjent fra NRK-programmet «Nytt på nytt», hvor hun var fast deltaker fra 1999 til 2007. Men TV-karrieren til Anne-Kat. startet allerede i 1993, som lydteknikker i NRK. Siden den gang har hun satt sitt preg på TV-bransjen i Norge.

- Det er veldig stort. Jeg blir jo glad, det hadde jeg ikke lyst til å tøyse bort. Man tøyser ofte når man er usikker, men jeg følte ikke det var tid og sted for det, for jeg ble jo bare glad og er det ikke bedre å si det da enn å bare tulle det vekk, sa hun til Dagbladet etter seieren.

Tidligere i år kunne vi røpe at Anne-Kat. startet i ny jobbe hos oss i kommersiell avdeling i Aller Media. Her jobber hun for fullt med utvikling av podcast og strategi Aller Social Club.