Nyheter

Publisert: 28.01.2022

Anne-Kat. til Aller Social Club

I sin nye rolle skal hun jobbe med utvikling av podcastinnhold og strategi.

NYE SATSINGER: F.v. Hillevi Forsman, Anne-Kat. Hærland, Tuva Lem, Lasse Engeland og Tonje Løw Hansen skal sammen løfte Aller Social Club til nye høyder.
NYE SATSINGER: F.v. Hillevi Forsman, Anne-Kat. Hærland, Tuva Lem, Lasse Engeland og Tonje Løw Hansen skal sammen løfte Aller Social Club til nye høyder.

Etter nesten 30 år innenfor mediebransjen, har nå Anne-Kat. Hærland startet som innholdsrådgiver for Aller Social Club.

-Det var rett og slett kjærlighet ved første blikk, forteller daglig leder i Aller Social Club, Hillevi Forsman om første møte med Anne-Kat. Hun fortsetter:

-Anne-Kat. er ikke bare utrolig kreativ, hun har også en fantastisk evne til å tenke konseptuelt. Med henne på laget er jeg helt sikker på at vi vil lykkes med å utvikle knallsterkt innhold på lyd for Aller Media.

I sin nye rolle skal Hærland jobbe med utvikling av podcastinnhold og strategi. Sammen med resten av laget skal vi løfte Aller Social Club til nye høyder.

-Godt innhold er lidenskapen min! Å utvikle helt nye konsepter og bygge ting opp fra bunnen av er noe av det mest spennende man kan jobbe med, forteller Hærland.

Hun utdyper hennes interesse for godt innhold ved å henvise til hennes omfattende erfaring innenfor dramaturgi. Både foran og bak kulissene har Hærland skapt show og innhold siden 1993. Derfor har hun i dag et unikt perspektiv på konseptutvikling.

-Å skape innhold er én ting, men det handler om å skape innhold med mening og tydelighet. Det er noe helt annet!

Aller Social Club er midt i en spennende fase med implementering av nye strategier og satsinger. Her vil Hærland tilføye sin ekspertise fra feltet og bidra til den kommende utviklingen i avdelingen vår.

-Jeg har jobbet med flere ledd og elementer innenfor storytelling, men gleder meg til å nå jobbe med dette som helhet. Det er stas! Jeg sitter bare og smiler, forteller Hærland og ler. -Genuin glede er det jeg føler når jeg jobber med dette.

Videre forteller Hærland at hun tidligere har jobbet mye selvstendig, og at hun nå gleder seg til å bli en del av et team. Denne følelsen er gjensidig.

-Anne-Kat. er født med volum-knappen på maks og har kronisk skravlesjuke, så du kan trygt si at temperaturen på kontoret har økt betraktelig siden hun kom inn døra første gang. Men det passer jo også bra for en gjeng som har valgt å kalle seg Aller Social Club. Både jeg og resten av teamet gleder oss stort til å jobbe tett med Anne-Kat. på idéutvikling, forteller Forsman.