Nyheter

Publisert: 25.01.2023

Content som bygger merkevarer, tømmer hyller og redder liv

Dette er høydepunktene fra dagens frokostseminar med innholdsskaperne Rasmus og Asbjørn.
CONTENTFROKOST

En aldeles inspirerende morgen i peisestuen på Hasle! Vi inviterte kunder og samarbeidspartnere til en god dose inspirasjon og kreativitet sammen med Aller Concept Store, Aller Medias content- og konseptbyrå.

Ekte mennesker og ekte historier, merkevarebygging, brand safety og content-magi var på dagens agenda. Asbjørn Halvorsen, leder for content og Rasmus Skaug, foto- og videoprodusent, loset oss igjennom en rekke spennende caser, blant annet den prisvinnende kampanjen «Stopptober». Godt innhold, metode og fantastiske resultater demonstrerte den sterke kraften i Aller Medias univers.

Tilbakemelding fra deltaker:
"Lærerikt, effektivt og underholdende seminar med engasjerende og relevante caser. Asbjørn og Rasmus har bred kunnskap og kompetanse innenfor content marketing og viste oss hvordan man kan skape engasjerende innhold og bygge merkevare på en interessant måte. Verdt å bruke en time på noe som kan bidra til å øke synlighet og skape gode resultater for bedriften din"

- Cecilie Sandbu, markedssjef i The Body Shop Norge

Content frokost

Aller Media lager kontekstuelle saker og innhold for våre annonsører. Vi vet hvilke målgrupper vi ønsker å snakke med, og lager et produkt vi vet funker. Når annonsørene velger å samarbeide med oss får de tilgang til enorm redaksjonell kompetanse.

- Takk til alle som kom! Moro at så mange tok turen til Aller Media for å høre om hvordan vi jobber med content. Det må skyldes at godt content er pull, ikke push. Du blir trukket inn, rett og slett, ler Asbjørn.

- Vi bygger en bro mellom annonsøren til leserne på Dagbladet, KK, Dinside og de andre sitene. Våre lesere er annonsørenes kunder, og vi har tre millioner av dem.

Ønsker å vite mer om hvordan vi i Aller Media jobber med innhold?

 • Asbjørn Halvorsen 1

  Asbjørn halvorsen

  Leder content marketing, aller concept store

  952 05 515

 • Thomas Rasmus Skaug

  Thomas rasmus skaug

  Foto- og videoprodusent, aller concept store

  922 89 561