Nyheter

Publisert: 28.11.2022

Elbil24 har rundet 10.000 medlemmer

Vokser kraftig, både i antall lesere og medlemmer.
3/4 av redaksjonen. Fra venstre: Fagredaktør Fred Magne Skillebæk, forbrukerjournalist Steinar A. Danielsen og redaksjonsleder Bjørn Eirik Loftås. Foto: Andreas Heen Carlsen
3/4 av redaksjonen. Fra venstre: Fagredaktør Fred Magne Skillebæk, forbrukerjournalist Steinar A. Danielsen og redaksjonsleder Bjørn Eirik Loftås. Foto: Andreas Heen Carlsen

- Vi var helt sikre på at et redaksjonelt nettsted om elbil på norsk med kompromissløs kvalitet og fokus på test ville gå bra. Vi hadde ubestridelige data på det.

Det sier grunnlegger av Elbil24 og administrerende direktør for Aller X, Jan Thoresen, til Medier24.

- Det er rett og slett kjempegøy å se hvordan det har vokst.

Kraftig vekst - har rundet 10.000 medlemmer

Det har det gått mer enn fire år siden oppstarten, og Elbil24 har utviklet seg til å bli Norges største uavhengige forbrukernettsted med hovedfokus på elbil. De vokser kraftig, både i antall lesere og medlemmer i medlemsklubben, Elbil24 PRO.

Nettstedet har dager med mer enn 100.000 lesere, og på ett år har de nesten doblet medlemsmassen på Elbil24 PRO, som nylig rundet 10.000. Medlemmene får tilgang til de større sakene som går i dybden, de mest ressurskrevende testene, og sakene der kunnskap om elbil blir satt i system.

I det siste har de breddet ut stoffet, og lager nå dybdestoff på alt fra forsikring og garantier, til vedlikehold og stell av elbilene. Strømrelaterte saker har også blitt en viktig del av miksen - vår tids drivstoff.

I tillegg får medlemmene eksklusive rabatter på noen av markedets mest interessante ladebokser, parkeringsur, kabler og ladeutstyr, leiebil, dekk og mye, mye mer. Her kan du spare flere tusen kroner.

Hva skjer framover?

- Det er godt å få denne bekreftelsen på at vi lykkes med det vi ønsker å være, lesernes høyre hånd før, under og etter et elbil-kjøp. Hver måned får vi mer enn 10.000 nye elbil-eiere her til lands, og behovet for nyttig og relevant informasjon bare øker, sier redaksjonsleder i Elbil24, Bjørn Eirik Loftås.

Nylig ansatte de en fjerde forbrukerjournalist, og redaksjonen teller nå fire på full tid - med til sammen mer enn 60 års erfaring med test- og forbrukerjournalistikk.

Moderselskapet Aller X har også styrket satsingen på å framforhandle gode medlemsfordeler for PRO-medlemmene, og har egne ansatte som jobber dedikert med dette.

- Det betyr at vi fremover kan by på hyppigere oppdateringer, flere dueller og trippeltester av biler, samt skjerpet fokus på aktualitet og forbrukersaker - i tillegg til å tilby enda bedre medlemsfordeler. Dette er viktige grep som vi tror kommer til å bidra til fortsatt vekst for Elbil24, sier Loftås.

- Det viktigste er uansett at vi lover at vi fortsatt skal være Norges nyttigste nettsted for alle som er interessert i elbil, avslutter Loftås.