Nyheter

Publisert: 07.04.2022

Fyller på med verdifull kompetanse

Sara Berg er ansatt som event- og kompetanseansvarlig i kommersiell avdeling i Aller Media.
Sara Berg er allerede godt i gang i sin nye stilling i kommersiell avdeling.
Sara Berg er allerede godt i gang i sin nye stilling i kommersiell avdeling.

Aller Media satser tungt på rekruttering av nye talenter, og har i løpet av det siste året planlagt over 80 nye ansettelser på tvers av merkevarene og avdelingene i Aller-huset. Denne gangen er det Sara Berg som skal fylle på med verdifull kompetanse i kommersiell avdeling som event- og kompetanseansvarlig.

Tar utfordringer på strak arm

Stillingen blir en del av kommunikasjon- og kompetanseteamet i Aller Media. Her blir hun ansvarlig for eksterne og interne kundearrangement, samt bidra til å utvikle kompetansehevende tiltak for kommersiell avdeling. Aksel Sørbye, leder for kommunikasjon og kompetanse, er godt fornøyd med rekrutteringen og ha fått henne på plass.

- Sara blir en viktig ressurs for oss i kommersiell avdeling. Hun har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av arrangementer. Hun er nysgjerrig, strukturert og liker utfordringer. Dette er en kombinasjon av egenskaper som kommer godt med i en variert stilling som dette

- Med Sara på laget er jeg trygg på at alt vi gjør fremover vil bli gjennomført på en god og profesjonell måte som kommer våre kunder til gode, sier Sørbye.

Tar over Aller Best-roret

Berg kommer fra stillingen som meeting and event planner i Accenture, hvor hun jobbet med planlegging og gjennomføring av større arrangement. Nå skal hun videreutvikle aktiviteter for både kunder og ansatte i Aller Media som inkluderer blant annet den prestisjefulle casekonkurransen Aller Best.

- Aller Best er et kjempespennende konsept som jeg ser frem til å få være med å videreutvikle fremover. Jeg skjønner at jeg har store sko å fylle og jeg går inn i dette med ærefrykt og gleder meg veldig, forteller Berg som gleder seg til å komme i gang.

- Jeg har blitt så utrolig godt tatt imot av alle hyggelige kollegaer i Aller-huset. Jeg er heldig som får lov til å være en del av et så profesjonelt og kreativt miljø, med så mange spennende muligheter som i Aller Media.