Nyheter

Publisert: 09.11.2022

- Hun er ekspert på kommersielt innhold!

Annette Haga går til Aller Social Club
Annette haga

Aller Social Club fortsetter å vokse og nå har vi rekruttert én av influenser-Norges mest gjenkjennelige stemmer, Annette Haga! Hun var en av de aller første som startet å blogge i Norge allerede i 2008 da hun var kun 17 år, og ble fort en inspirasjonskilde innenfor mote og skjønnhet. I dag spenner innholdet fra hverdagslivet som småbarnsmor, til interiør og oppussing til mat og reiser.

- Annette er ekspert på kommersielt innhold! Hennes lange erfaring fra bransjen og forståelse for hva målgruppen ønsker kommer våre annonsører til gode, sier Line Skaar, kommersiell rådgiver i Aller Social Club.

- Hun har lang erfaring med å inspirere og engasjere, og hun har en lojal følgerskare som har fulgt henne gjennom flere faser i livet. Dette i kombinasjon med Annette sitt ønske om å skape genuint og inspirerende innhold gjør at vi kan tilby attraktive og allsidige annonsørløsninger til våre kunder.

Bli bedre kjent med Annette gjennom 5 kjappe med Annette Haga.

Hvordan startet du med Instagram og som influenser?
Det startet ganske tilfeldig med at jeg opprettet en blogg i 2008! Det var veldig populært i Sverige på den tiden, men her i Norge hang vi litt etter. Men jeg fikk flere og flere lesere, og begynte etterhvert å fokusere mer på mote og antrekksbilder. Da jeg opprettet Instagram hadde jeg et godt utgangspunkt, og bloggleserne mine ble med til en den nye plattformen.

Hva ønsker du å oppnå med plattformen din?
De siste 10 årene har jeg gjort mye forskjellig, og nå er jeg igjen veldig motivert for å satse på å lage innhold som engasjerer enda mer! Jeg ønsker at plattformen min skal oppleves som inspirerende, underholdende og genuin. Jeg har absolutt null filter i virkeligheten og jeg liker ikke å late som om alt er bra når det ikke er det.

Hvordan ville du ha beskrevet profilen din?
Innholdet jeg deler reflekterer i stor grad hverdagen min og det som opptar meg - noe som derfor har endret seg gjennom årene. Før var det nesten bare mote, så fikk jeg barn og delte mye mer om mammalivet. Nå synes jeg det er veldig gøy med en blanding av hverdag, antrekk, interiør og oppussing. Og ikke minst mat og reiser!

Hva hadde vært ditt drømmesamarbeid?
Før ville jeg svart «Nestea» (ja, jeg elsker iste, og ja, det er derfor profilen min heter det den gjør). Men et drømmesamarbeid for meg er først og fremst når jeg allerede bruker og elsker et produkt/tjeneste fra før av, eller blir introdusert for noe nytt og fantastisk som jeg digger. Jeg ønsker ikke å lure noen med å reklamere for ting jeg ikke kan stå for, da mister man all troverdighet og det er viktig for meg å være genuin.

Hva har vært den morsomste posten for deg å skape og/eller poste hittil?

For mange, mange år siden deltok jeg i en bloggkonkurranse arrangert av 7Eleven. Konkurransen gikk ut på å lage det mest kreative innholdet inspirert av deres Frozen Yoghurt. Jeg leide blant annet inn en fotograf, stylet meg selv med ulike pastellfargede antrekk og dro på tivoli for å ha fotoshoot. Det endte opp med at jeg vant konkurransen, og fikk ta med meg en venninne på en gratis reise til New York. Det var helt fantastisk!

Ønsker du å ta en prat om muligheter for annonsering og samarbeid? Ta kontakt!