Nyheter

Publisert: 01.02.2023

Interiørrådet er på topp 10-listen i Norge

Aller Social Clubs og KKs interiørpodkast, Interiørrådet, klatrer på topplistene over de meste populære podkastene hos norske lyttere
Interiørrådet Toneog Benny

- Det er helt utrolig sterkt at Interiørrådet har klart å bygge seg en så sterk posisjon på så kort tid, sier sjefsredaktør i KK, Ingeborg Heldal.

Interiørrådet har raskt blitt Norges største interiørpodkast etter lansering i juni 2022. Hittil har podkasten over 200.000 lyttinger, på et visuelt tema som interiør. I dag ligger de på 10. plass over de mest populære podkastene blant norske lyttere.

Hver uke får vi servert tips, triks og inspirasjon fra interiørdronninga Tone Kroken og KK-journalist Benedicte Wessel-Holst. Her får du hjelp enten du vil pimpe opp kjøkkenet på budsjett, få til drømmesoverommet eller lære å dekorere som en proff, for å nevne noen av temaene som tas opp.

- De treffer klokkerent med sin miks av nytte og inspirasjon, og så må jeg jo si at Tone og Benedicte ikke bare er kunnskapsrike og ekstremt dyktige, men også har en varme og en humor, som gjør at podkasten er en fryd å høre på, sier Heldal.

Ideen om å lage en interiør-podkast kom fordi Tone stadig får mange henvendelser i innboksen på Instagram om alt som har med innredning og oppussing å gjøre. I podkasten svarer de på spørsmål folk lurer på, og kombinerer det med visuell formidling gjennom Instagramkontoen @interior_raadet.

- Balansen mellom interiørtips og innredningshacks i podkasten og på Instagram, altså kommunisert med lyd og bilde har resultert i en gledelig vekst og trofaste følgere hver uke, forteller Tonje Løw Hansen, vekstansvarlig i Aller Social Club.

Siden sommeren har de klart å bygge en stor følgerskare i podkasten og på Instagram, som i dag har over tolv tusen følgere, og de opprettholder en posisjon på iTunes toppliste.

- I disse dager er temaer rundt budsjett og hacks noen av de mest attraktive, og i 2023 planlegges det enda flere episoder rundt dette, både for hytte, hjem og hage. Norske kjendiser har Tone på speed dial i forbindelse med fornying av sine hjem så nå vil vi også krydre med litt kjendisbesøk i podkasten. Kanskje de har noen hemmeligheter på lur som de vil dele med interiørinteresserte lyttere, så stay tuned, sier Løw Hansen.

Ønsker du å vite om annonseringsmuligheter i Interiørpodden? Ta kontakt!