Nyheter

Publisert: 07.04.2022

Jubel og høy stemning på årets Aller Best fest!

Vi inviterte bransjen til en kveld fylt med prisdryss, underholdning og en skikkelig feiring.
TRS 8591

Den 31. mars samlet vi annonsører, byråer og samarbeidspartnere av Aller Media til en skikkelig fest på Det Gamle Biblioteket i Oslo. Aller Best gikk av stabelen og de beste casene i 2021 ble kåret og premiert, etterfulgt av underholdning, DJ og dans.

Konferansierene for kveldens festligheter var Kine Falch og Thea Hope, programledere for den populære podcasten Rød Løper. Med masse energi, gode kommentarer og glimt i øyet ledet de oss trygt igjennom et fullspekket program.

TRS 8276

Kveldens show inkluderte en unik sammensetting av vokalist, dansere og et enestående lysshow som sjarmerte og imponerte publikum, før den etterlengtede prisutdelingen startet. Casene ble presentert og premien ble utdelt– en storbytur i Europa til vinnerlaget! I år var det Telenor T-We, OMD, Newslab og Andreas Gaarder, strategisk konsernkundeansvarlig i Aller Media som stakk av med seieren!

Les uttalelse fra årets Aller Best vinnere her, samt juryens begrunnelse.

Underholdningen besto av en minikonsert med ingen ringere enn Julie Bergan, som fremførte flere låter i akustisk stil. Med over 1,5 milliarder streams på Spotify er hun er av Norges mest kjente artister. Med masse energi og spilleglede ble gjestene revet med og sang i takt med musikken.

TRS 8652

- Dette har vært et spennende Aller Best år. Alle de 7 finalistcasene som har vært kjørt i Aller universet er svært gode, med nyskapende løsninger og gode resultater for kundene våre. Jeg er skikkelig stolt av det vi har fått til gjennom gått samarbeid med kunder, byråer og alle oss i Aller Media, fortalte juryleder, Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media.

- Jeg kan avsløre at det aldri har vært tettere i toppen. Juryen har nesten fått grå hår i arbeidet med å diskutere løsninger og resultater til disse tre finalistene. Jeg har faktisk lyst til å dele ut tre gull – for de er vinnere alle sammen.

- Jeg vil takke alle finalistene, juryen og til alle som har bidratt i casene. Dere har gjort en fantastisk jobb! Jeg vil også takke alle som var med igår og som gjorde det til en vellykket feiring av Aller Best, avslutter en svært fornøyd kommersiell direktør.

Hva er Aller Best?

Aller Best er en casekonkurranse for kampanjer kjørt i Aller Media hvor de gode resultatene, de innovative ideene og de kreative løsningene vurderes og premieres.

Konseptet startet som en intern konkurranse i 2016, og har i løpet av de årene den har eksistert utviklet seg til å bli en viktig konkurranse i hele bransjen. Vinnerne i Aller Best har vunnet flere prestisjefylte utmerkelser innenfor media- og reklamebransjen.