Nyheter

Publisert: 06.12.2021

Julepraten med Caroline Francke Berg i Hadeland Glassverk

- I 2022 har vi 260-årsjubileum, og i den forbindelse kommer det til å skje masse hos oss!

Julepraten 2

Salg- og markedssjefen har ansvaret for at folk i alle aldre oppdager alt det spennende som skjer på Hadeland Glassverk på Jevnaker. Glassverket byr nemlig på mer enn bare glass, og det er bare å glede seg til konsertene, eventene og utstillingene de arrangerer fremover.

Hva inspirerte deg mest i 2021?

Jeg ble mest inspirert av mine kollegaer som er positive, kreative og har en høy omstillingsevne. Det er mye ulik spisskompetanse på Hadeland Glassverk som gjør at diskusjoner blir veldig spennende og lærerike.

Det har vært to runder med permitteringer, og vi har måttet tilpasse våre eventer som konserter og teater, løpende etter regler og anbefalinger fra kommune og FHI. Likevel har vi hatt ett fantastisk år med masse besøkende, flotte eventer og gode tilbakemeldinger fra besøkende. I sommer hadde vi den digitale utstillingen Monet with friends her. Den var nydelig med bilder i bevegelse sammen med musikk. Blir både inspirert og stolt over å ha en så flott utstilling på Hadeland glassverk.

Hvilke forventninger har du til 2022?

Jeg gleder meg til 2022! Vi har økende etterspørsel etter varer, og ser at flere og flere oppdager eventene vi arrangerer på Jevnaker. Vi har 260-årsjubileum, og i den forbindelse kommer det til å skje masse hos oss. Vi jobber både med produktutvikling, og flere nye, fine eventer, utstillinger og konserter. 2022 blir veldig spennende.

Hva tenker du om samarbeidet med Aller Media framover?

Jeg opplever at jeg har et veldig godt samarbeid med Aller Media, der jeg blir utfordret med nye samarbeidsformer. Responsen fra besøkende er at annonsering hos dere blir lest og husket.

Hvordan feirer du jul?

Førjulstiden er hektisk på jobb, og sosialt med venner. Vi har en tradisjon hjemme med pynting og pepperkakebaking i hele desember med venner og familie. Store og små, og det er veldig koselig. Romjulen starter med noen selskaper, men så er fokuset å være masse på ski. Helt herlig med kuldegrader, og at det er hvitt ute nå.