Nyheter

Publisert: 30.11.2021

Julepraten med Haakon Dyrnes i Klarkraft

- vi skal være en irriterende vaktbikkje som biter de store aktørene i leggen .....

Julepraten 1

Etter lang fartstid innen telekom skiftet Haakon Dyrnes beite, og startet strømselskapet Klarkraft. Selskapet ble rett og slett startet fordi de ble så forbannet av å lese strømregningen, som de oppfattet som lureri. De skjønte at folk setter seg veldig lite inn i strømregningen, og som en motreaksjon startet de Klarkraft.

Hva inspirerte deg mest i 2021?

Å starte et selskap er litt sånn altoppslukende, så dette året har det meste dreid seg om å få posisjonert Klarkraft, sørge for at alt fungerer som det skal, og ikke minst ta godt imot kundene. Det har vært svært inspirerende å gå inn i en, for meg, helt ny bransje og utfordre de store og etablerte aktørene på effektivitet og kommunikasjon. Det er en del kroner å spare på å velge riktig strømleverandør, så å kunne hjelpe kundene til å forstå det, har vært gøy.

Hvilke forventninger har du til 2022?

Da skal Klarkraft ta nye steg og vokse, og vi skal fortsette med klar tale og være en irriterende vaktbikkje som biter de store aktørene i leggen, samt være på kundens lag i en bransje som lenge har lidd under et fryktelig skjevt maktforhold mellom leverandør og kunde. Ved utgangen av 2022 vil forhåpentligvis langt flere strømkunder enn i dag forstå hva de betaler for, og dermed allerede ha byttet strømleverandør.

Hva tenker du om Aller Media framover?

Jeg er mest opptatt av at de fortsetter å levere på de aktivitetene vi har hos dem. Og dersom de er like gode på å følge opp kundene sine, samt levere godt innhold og analyser – da er jeg fornøyd.

Hvordan feirer du jul?

Jeg feirer jul med ulike deler av storfamilien både julaften, 1. og 2. juledag. Så bærer det til fjells resten av romjulen med forhåpentligvis mye snø og ute-aktiviteter som aking, ski og snøhulebygging.