Nyheter

Publisert: 15.12.2021

Julepraten med Ingrid Gulaker Motrøen i Nille

- Jeg elsker retail og synes jobben min er fantastisk spennende!

Ingrid Nille 1

Ingrid Gulaker Motrøen startet som markedssjef i Nille for et år siden, da utfordringene med Covid kanskje var på sitt vanskeligste. Likevel klarte hun og hennes team å engasjere sine kunder, blant annet med "strikkedilla" i påsken gjennom Aller Media sine flater.

Hva inspirerte deg mest i 2021?

- Jeg tror jeg må si mine kollegers evne, både i butikkene våre, på lageret og hovedkontoret, til å gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon med stengte butikker, restriksjoner og alle de utfordringene Covid har kommet med. Jeg er vanvittig stolt av å være en del av en organisasjon som presterer på dette nivået og som virkelig bare gir alt. Jeg blir også veldig inspirert av mannen min, som er fantastisk dyktig i jobben sin, både faglig og som leder.

Hvilke forventninger har du til 2022?

- Jeg har store forventninger til 2022! Etter et år i ganske krevende omstendigheter tror jeg at 2022 vil by på litt bedre muligheter for å jobbe mer strategisk med det potensialet som ligger i merkevaren Nille. Jeg forventer vel også at året vil by på utfordringer på grunn av Covid, både med hensyn til tilgang til varer, priser og restriksjoner i samfunnet for øvrig. Men dette må vi bare ta på strak arm og løse som best vi kan.

Hva tenker du om samarbeidet med Aller Media framover?

- Vi har veldig gode erfaringer med samarbeid fra 2021, så det blir spennende å se på mulighetene som ligger foran oss.

Hvordan feirer du jul?

- I år skal jeg feire jul hjemme på Oppdal, sammen med foreldrene mine, mann og barn. Det gleder jeg meg veldig til, og det er noe eget å «reise hjem» til jul. Jeg er opptatt av familie og tradisjoner, og elsker dagene med ro og deilig stemning sammen med familie jeg ikke treffer ofte nok. Rakfisk, øl og akevitt er kanskje det jeg gleder meg mest til, det spiser jeg bare når jeg er hjemme. Romjul og nyttår på hytta i Aurdal med gode venner, ski og hygge gir en fin avslutning og start på året.