Nyheter

Publisert: 31.01.2023

Julie Valsø er årets influenser: reise og friluftsliv

Profil i Aller Social Club gikk helt til topps i kategorien reise og friluftsliv ved årets Vixen Awards.
Julie Valsø

Julie Valsø ble nominert til årets influenser i kategorien «Reise og friluftsliv», sammen med blant annet Helene Myhre og Nikolai Schirmer. Hun hadde ikke mulighet til å delta på prisutdelingen, men det stoppet henne ikke fra å stikke av med den prisen.

- Det er rørende og stort at så mange har stemt meg frem og at juryen gikk for en kaotisk rotete familie som reiser sakte i bobil. Jeg elsker at vi kan se på reise som noe mer enn destinasjon, men at det også er noe magisk med å bare være på reise, forteller Julie.

Juryens begrunnelse:

Årets vinner viser publikum at reiseglede er mer en selve destinasjonen, men også at det finnes mye glede i selve reisen. Vedkommende deler store og små øyeblikk med sine følgere og snakker åpent om oppturer og nedturer på reisefot. Profilen er god til å formidle sine budskaper via tekst og visuelle virkemidler og har et engasjert publikum som ha sendt henne til topps i denne kategorien. Profilen har gjort reise til en livsstil og klarer fint å kombinere det med familieliv.

- Fremover blir det mer ærlig fremstilling av hvordan det er å bo fire stykker på syv kvadratmeter. Mye humor og parodier på småbarnslivet og litt alvor om foreldres mentale helse så klart, sier Julie.

Julie nyter for tiden tilværelsen på tur i Italia, før hun og familien snegler seg nedover mot Hellas og Kroatia. Og som alltid, gleder vi oss til å følge med på reisen!

Les mer om Julie her.

Lurer du på noe rundt annoneringsmuligheter i Julies kanaler? Ta kontakt!