Nyheter

Publisert: 21.10.2022

Kaffepraten med Hege Fredlund Hoff ☕️

Kaffepraten med hege

Navn: Hege Fredlund Hoff

Stilling: Marketing Manager, VisitDenmark

Foretrekker at kaffen er: Jeg drikker faktisk ikke kaffe, men tar gjerne en kopp urte-te!

Hva ser du mest frem mot denne høsten?

Høsten er alltid spennende i VisitDenmark. Vi rakk akkurat å trekke pusten etter årets kampanjer for sommerferien før vi startet på høstkampanjene. I tillegg har innsalget mot våre partners i Danmark startet for 2023. Personlig ser jeg frem til litt egenutvikling i høst siden jeg har planer om deltidsstudier i tillegg til jobben min i VisitDenmark.

Hva er det viktigste for deg når du går inn i et nytt budsjettår?

Det viktigste for oss er at vi har en solid strategi på plass. Når denne sitter som den skal, jobber alle for et tydelig mål og budsjettet er enkelt å fordele.

Hvordan tror du trendbildet vil se ut i 2023?

For oss i reiselivsbransjen blir 2023 et spennende og sikkert et utfordrende år. Den økonomiske usikkerheten som vi alle kjenner på, vil også prege min bransje. Jeg håper og tror at vi ser en trend mot ferier i nærmarkedene (og her er jo Danmark det beste alternativet). I tillegg vil vi nok se at reisen kuttes ned slik at man har færre dager på tur. Nordmenn ønsker å leve på en bæredyktig måte – også når man er på tur. Derfor tror jeg også at man etter hvert vil se at man velger destinasjoner hvor dette er mulig. I dag er ikke dette utslagsgivende når man velger destinasjon.

Hvordan er det å samarbeide med Aller Media?

Det er alltid hyggelig å samarbeide med Aller Media. En profesjonell samarbeidspartner hvor vi alltid får god service. Jeg setter ekstra stor pris på den sparring jeg får i forhold til produksjon av digitale advertorials. Jeg opplever at Aller Media har stort fokus på å utvikle produktet og jeg setter stor pris på den dialogen vi har med våre kontaktpersoner, Maja og Ingrid. Og så skader det heller ikke at Aller Media har en skribent som sitter i Danmark og som virkelig kjenner mitt produkt!

Julen er rett rundt hjørnet! Hva gjør du for å komme inn i julestemningen?

Først og fremst gleder jeg meg til å få min studerende datter hjem fra England! Ellers skal det bare hygges med både kollegaer og venner i tiden før juleferien. Min kollega Hilde, finner nok radiokanalen som spiller julemusikk, så jeg tviler ikke på at julestemningen vil komme etter hvert.