Nyheter

Publisert: 02.02.2022

Ny kreatør på laget i Aller Concept Store

- Dette er en utrolig spennende ansettelse – som samtidig føles eksepsjonelt trygg.

F.v. Annie Fredriksen og Angelica Prag. - Jeg sov nok ekstra godt natten etter at hun takket ja til å bli vår nye kreatør, sier Prag.
F.v. Annie Fredriksen og Angelica Prag. - Jeg sov nok ekstra godt natten etter at hun takket ja til å bli vår nye kreatør, sier Prag.

Aller fortsetter å fylle på med kreative krefter, og denne gangen er det Annie Fredriksen som trer inn i rollen som kreatør i Aller Concept Store.

Etter kun to måneder i Allerhuset har Fredriksen landet i fast stilling som kreatør i Aller Concept Store. Hun startet i Aller Social Club og er nå klar for sin nye rolle. Hennes nye sjef, Angelica Prag er godt fornøyd med den interne rekrutteringen og gleder seg til å få henne på plass i avdelingen.

- Annie innehar den litt uvanlige kombinasjonen av boblende kreativitet i sjela og et strukturert hode. Hele gjengen ser skikkelig frem til å jobbe med henne, sier Prag og fortsetter:

- Jeg sov nok ekstra godt natten etter at hun takket ja til å bli vår nye kreatør. Dette er en utrolig spennende ansettelse – som samtidig føles eksepsjonelt trygg. Annie vet hva hun driver med og har en allrounder-kompetanse som kommer til å tilføre Aller Concept Store en hel haug i tiden fremover. I tillegg besitter hun en egenskap som er avgjørende med det høye tempoet vi holder hos oss: Hun er av typen som ikke bare behersker, men elsker å ha mange jern i ilden samtidig. Jeg er rett og slett storfornøyd med å få Annie inn i teamet!

Fredriksen har bred erfaring innenfor faget. Hun har en bachelor i journalistikk og har tidligere jobbet frilans i Egmont People, hvor hun jobbet med innholdsproduksjon og prosjektledelse. Hun har flere kundesamarbeid bak seg og har arbeidet med alt fra idéutvikling til design, og dermed opparbeidet en omfattende og spennende kompetanse.

- Jeg tror min erfaring fra bransjen vil komme godt med! Jeg har jobbet med flere titalls ulike kunder og har som innholdsprodusent vært ansvarlig for fullstendige produksjoner på egenhånd – fra idé til ferdig produkt. Jeg elsker å være kreativ og det er virkelig en drøm at jeg får jobbe med dette hos Aller, sier Fredriksen.

Ifølge Fredriksen er godt innhold og kreative løsninger noe hun brenner for.

- Jeg liker å kalle innhold, idéutvikling og design for min «jobby», den perfekte kombinasjonen av jobb og hobby. Jeg er så utrolig heldig som får jobbe med dette hver eneste dag fremover. Veien videre blir spennende, sier Fredriksen.

Fredriksen begynner å jobbe fulltid i Aller Concept Store fra 1. mars.