Nyheter

Publisert: 05.01.2022

Nytt år, ny jobb?

Aller Media vokser stadig og har nå behov for flere motiverte medarbeidere for å styrke laget ytterligere.

Felles alle 1170x610

Her vil du få muligheten til å bidra og bli en del av et dyktig team, og en unik sjanse til å jobbe i et av Norges største mediekonsern. Ta en titt på de utlyste stillingene nedenfor, og vurder om du kan være én av de vi er på utkikk etter.

Kreatør Aller Concept Store

Er konseptutvikling og effektiv storytelling din greie? Er du en kreativ type med teft for å lage sterke og visuelle rammer som forsterker et budskap? Nå leter vi i Aller Concept Store etter en rådyktig, idérik kreatør! Les mer om stillingen her.

Ad Operation Manager

Er du arbeidsom og initiativrik? Les videre! Stillingen som ad operation manager krever at du har evne til å sette deg inn i tekniske detaljer, levere raskt og med høy presisjon. Du er teknisk interessert, liker å gruble på løsninger og ser muligheter. Samtidig er du fleksibel og liker kundeservice. Du blir en del av et kompetent team med spesialister og sammen skal vi løfte den kommersielle avdelingen videre. Les mer om stillingen her.

Event- og kompetanseansvarlig

Har du erfaring med gjennomføring av store og små event? Har du forståelse for hvordan event kan brukes til kompetanseheving og skape begeistring internt og eksternt? Er du kreativ, strukturert og glad i å jobbe med mennesker? Da kan du være den vi søker til jobben som event- og kompetanseansvarlig i Aller Media sin kommersielle avdeling. Les mer om stillingen her.

Er dette noe som trigger deg og du kjenner deg igjen i, ikke nøl med å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg!