Nyheter

Publisert: 28.05.2023

«Reality Awards» vant pris

- Se og Hør skal eie reality-sjangeren, sier administrativ redaktør i Se & Hør.
Skjermbilde 2023 05 28 kl 22 34 04

- Vi har tenkt på å arrangere Reality Awards lenge, men pandemien gjorde at vi måtte utsette. Selv om Reality Awards ble arrangert for første gang i fjor, klarte vi å bli kåret til Årets Redaksjonelle Event under Mediedagene i Bergen. Se og Hør skal eie reality-sjangeren, sier Niklas Kokkinn-Thoresen, administrativ redaktør i Se og Hør.

Reality Awards arrangeres på HT Arena der 500 realitydeltakere, annonsører og folk som jobber bak i kulissene samles til prisutdeling og stor fest.

Kokkinn-Thoresen sier at de opplevde å få massiv pressedekning rundt Reality Awards. Stoffet klikket enormt digitalt. I tillegg til at realitydeltakerne selv flittig delte på sine sosiale flater, og selvfølgelig Seoghør.no selv sammen med Dagbladet, ble eventet dekket av alle store medier som NRK, TV2, VG, Nettavisen og P4.

- Vi er veldig fornøyde med at Reality Awards også trakk til seg en yngre målgruppe. I fjor visste ingen noe om hva de gikk til. I år er det en helt annen sak, og nå er det aktuelt for flere sponsorer å være med, sier Niklas Kokkinn-Thoresen.

Juryens begrunnelse

Snakk om å kjenne sitt publikum! Her tar bladet reality-genren på alvor, og hyller en voksende bransje som virkelig har lykkes med å skape nye profiler og kjendiser i Norge. Mange underholdningstalenter har blitt oppdaget via realityserier, og nå får de en egen scene til å skinne. Det bys på glamour, energi og humor, noe vi virkelig trengte i 2022. Glamour rett inn i åra og glitter i øya! Gøy!