Nyheter

Publisert: 11.11.2021

"Årets selger" Josephine Messa!

Setter seg høye og ambisiøse mål som gir svært gode resultater.

Tone Nordby, Josephine Messa og Sigurd Blystad var alle tre nominert til «årets selger» i Aller Media.
Tone Nordby, Josephine Messa og Sigurd Blystad var alle tre nominert til «årets selger» i Aller Media.

- «Årets selger» er en pris som henger høyt i Aller Media. Det er utrolig mange flinke selgere med høy faglig og analytisk kompetanse. I tillegg har vi fantastisk mange flinke folk i matrisen, som hver eneste dag leverer det lille ekstra med kreative og gode løsninger for å sikre at annonsekampanjene blir kjørt i vårt univers, fortalte Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media under årets «kikkoff» i kommersiell avdeling på Faksen bar.

- Vi er heldige i Aller Media som har så mange flinke folk og sterke kandidater, og i år var det Josephine som strakk det lengste strået og gikk helt til topps, til tross for svært gode resultater av både Sigurd og Tone.

Josephine Messa er årets selger og juryens begrunnelse er:

Josephine har jobbet knallhardt. Har bygget opp sin kompetanse og innsikt gjennom mange år, som har resultert i svært gode resultater.

Josephine er svært kompetent og proaktiv og leverer alltid solide presentasjoner og underlag. Hun leverer alltid det lille ekstra og strekker seg langt for kunder og mediebyrå. Hun setter seg svært høye og ambisiøse mål, og er nyskapende. Hun er med på å utvikle gode annonseformater og løsninger for sine kunder, og deler gjerne av sin kunnskap til de ansatte.

Har oppnådd godt over årsbudsjett, ble månedens selger i mai og troner høyt opp på lista som «månedens selger» gjennom hele året.

Vant sølv i konkurransen Aller Best 2020 med caset: Obs BYGG - «Verdensmestere i å pusse opp».

Alltid høyt oppe i alle salgskonkurranser.

"Norgesferiedronningen" – som har levert høye annonseinntekter på produktet. De gode resultatene har medført at «Norgesferie» nå er et helårsprodukt i Aller.

Hun har vært med og utvikle Aller MasterClass, og er selv med i Aller MasterClass kull 1.

Sitat : Josephine er en av de beste selgerne jeg har den ære å jobbe med. Hun er dedikert, serviceminded og dyktig. I tillegg er hun en veldig hyggelig samarbeidspartner som jeg/ vi har stor tillit til. Hun representerer Aller på den «aller» beste måte»

Bjørn Sæbø, Media Director i PHD AS

Selv sier vinneren:

- Å vinne prisen er utrolig kult og en bekreftelse på at jobben jeg gjør for kundene, mediebyråer og andre samarbeidspartnere fungerer godt.

- Vi har hatt et fantastisk år i Aller Media! Sigurd og Tone er strålende eksempel på utrolig flinke folk som jeg jobber tett med hver dag. Og vi har mange andre svært dyktige mennesker i Aller Media som også bidrar til at vi hele tiden utvikler oss i sammen og at vi hele tiden strever etter å bli bedre og bedre.

- Prisen deler jeg med mange, det hadde ikke vært mulig uten godt samarbeid internt. Alle har en utrolig viktig rolle og vi har funnet en svært god samarbeidsform som fungerer og skaper gode resultater og god effekt for kundene våre.

- Målet er, og kommer alltid til å være å gi kunden det beste tilbudet og alltid gi det lille ekstra i alt vi leverer. Jeg gleder meg til fortsettelsen og hva vi kan få til fremover, og har høye ambisjoner for framtiden😊

Gratulerer Josephine, for en fantastisk jobb du gjør for Aller Media, kunder og byråer!